Τρίτη 28 Μαΐου 2013

14 συλλήψεις στην Πυλία

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας:
Στο πλαίσιο των αστυνομικών δράσεων για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε σήμερα (28-5-2013) από το πρωί έως το μεσημέρι, ευρεία αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή της Πύλου Μεσσηνίας, η οποία οργανώθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας.
Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, η οποία πραγματοποιείται σύμφωνα με τον γενικό επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου, έγιναν έλεγχοι σε διακόσια δεκατέσσερα (214) άτομα, εκ των οποίων ογδόντα επτά (87) ημεδαποί και εκατόν είκοσι επτά (127) αλλοδαποί, καθώς και σε εκατόν είκοσι πέντε (125) οχήματα. 
Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά ογδόντα τρία (83) άτομα, από τα οποία τριάντα ένα (31) ήταν ημεδαποί και πενήντα δύο (52) ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν δεκατέσσερις (14) αλλοδαποί γιατί διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους. 
Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν δεκαέξι (16) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.  
 "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" 28/05/2013
Οι δράσεις αυτές, είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου. 
Διαβάστε το άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ http://www.eleftheriaonline.gr/koinonia/astynomika/item/26281-syllhceis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου