Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Διακοπές ρεύματος σε Καλαμάτα, Πυλία, Φιλιατρά


Σε περιοχές της Καλαμάτας, της Πυλίας και των Φιλιατρών θα σημειωθούν διακοπές του ηλεκτρικού ρεύματος την Κυριακή, τη Δευτέρα και την Τρίτη.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε από τον ΔΕΔΔΗΕ: 
α) Την Κυριακή θα γίνει διακοπή του ρεύματος, από τις 8 έως τις 10.30 το πρωί στην περιοχή της Καλαμάτας μεταξύ των οδών Αριστομένους, Πολυχάρους, Αριστοδήμου και Βαλαωρίτου. Και από τις 11 έως τη 1.30 το μεσημέρι, στην περιοχή μεταξύ των οδών Βασ. Γεωργίου, Ασκληπιού, Βασ. Σοφίας και Αριστοδήμου. 
β) Τη Δευτέρα θα γίνει διακοπή του ρεύματος, από τις 8.30 το πρωί μέχρι τις 2.30 το μεσημέρι στη Στενωσιά και στην Κουκουνάρα. Και από τις 12.30 μέχρι τις 2 το μεσημέρι στα χωριά Γλυφάδα, Παπούλια, Πλάτανο, Μυρσινοχώρι, Νερόμυλο και Ριζόμυλο. 

γ) Την Τρίτη 28 Μαΐου θα γίνει διακοπή του ρεύματος, από τις 8 έως τις 11 το πρωί στην περιοχή της Καλαμάτας μεταξύ των οδών Ναυαρίνου, Υψηλάντη, Κρήτης και Εθνικού Σταδίου. Και από τις 8.30 το πρωί έως τις 2.30 το μεσημέρι στο δυτικό τμήμα της πόλης των Φιλιατρών από την πλατεία μέχρι το Λιμενάρι.

"ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" 25/05/2013
Διαβάστε το άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ http://www.eleftheriaonline.gr/koinonia/koinoniki-drastiriotita/item/26187-diakopes-reymatos-5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου