Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

Διάκριση για την "Παπαδημητρίου Χ.Κ. ΑΒΕΤ" στα European Business Awards

Τον τίτλο National Champion στην πρώτη φάση του διαγωνισμού για τα 2013-14 European Business Awards στην κατηγορία "Import/Export" κέρδισε η εταιρεία "Παπαδημητρίου Χ.Κ. ΑΒΕΤ".
Η εταιρεία επιλέχθηκε ως υποψήφια στην συγκεκριμένη κατηγορία για την επιτυχημένη προσέγγισή της στο διεθνές εμπόριο μέσω καινοτόμων επιχειρησιακών διαδικασιών και την θετική επιρροή της εξαγωγικής της δραστηριότητας στην κερδοφορία της.
Τα τελευταία χρόνια η "Παπαδημητρίου Χ.Κ. ΑΒΕΤ" έχει καταφέρει να επεκταθεί σε νέες αγορές, διπλασιάζοντας τον αριθμό των χωρών στις οποίες εξάγει. Περίπου το 75% του τζίρου της προέρχεται από τις εξαγωγές, γεγονός που συμβάλλει καθοριστικά στην ανάπτυξη της επιχείρησης παρά την δύσκολη οικονομική συγκυρία. Με γνώμονα πάντα τον συνδυασμό υψηλής ποιότητας και προσιτής τιμής, η "Παπαδημητρίου Χ.Κ. ΑΒΕΤ" προσφέρει τα προϊόντα της στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες, καθώς επίσης σε αγορές όπως Ρωσία, Μεξικό, Παναμάς, Νέα Ζηλανδία, με τον μεγαλύτερο όγκο πωλήσεων σε Μεγάλη Βρετανία, Αυστραλία, Φινλανδία, Σουηδία και Τσεχία.
Τα European Business Awards από το 2007 βραβεύουν την επιτυχία, την καινοτομία και τις βέλτιστες πρακτικές των επιχειρήσεων σε ολόκληρη την Ευρώπη. Αναγνωρίζουν τα επιτεύγματα και τις δεξιότητες των ευρωπαϊκών επιχειρήσεων, θέτοντάς τες ως σημεία αναφοράς, πηγές έμπνευσης και παραδείγματος. Στον θεσμό αυτό συμμετέχουν επιχειρήσεις από όλους τους κλάδους της ευρωπαϊκής οικονομίας, ανεξαρτήτως μεγέθους και χρόνων δραστηριότητας.

"ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" 27-07-2013
Διαβάστε το άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ http://www.eleftheriaonline.gr/oikonomia/epixeiriseis/item/27672-papadimitriou-diakrisi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου