Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Πλάτανος - Μυρσινοχώρι

Ένα ακόμα σημαντικό έργο οδοποιίας, που αποτελούσε χρόνιο αίτημα της περιοχής Πλάτανου – Μυρσινοχωρίου βρίσκεται σε εξέλιξη αυτήν την περίοδο στον Δήμο Πύλου – Νέστορος.

Συγκεκριμένα ο Δήμος Πύλου - Νέστορος προχωρά μέσω εργολαβίας, σε προγραμματισμένες εργασίες κατασκευής υπενδεδυμένων τάφρων και τάφρων αποστράγγισης καθώς και εργασιών ασφαλτόστρωσης, αποκατάστασης του οδικού δικτύου μεταξύ οικισμού Πλατάνου της Τ.Κ. Παπουλίων Δ.Ε. Πύλου και της Τ.Κ. Μυρσινοχωρίου Δ.Ε. Νέστορος. Το έργο συνολικού προϋπολογισμού 162.300 € είναι πολύ σημαντικό για την προσβασιμότητα στην περιοχή.


Στις εργασίες παρευρέθη ο Δήμαρχος Πύλου – Νέστορος, Δημήτρης Καφαντάρης μαζί με κλιμάκιο μηχανικών του Δήμου προκειμένου να ελέγξει την πρόοδο του έργου. Η Δημοτική αρχή θεωρεί επιβεβλημένη την άρτια υλοποίηση του, αφού πρόκειται για ένα σημαντικό έργο για την ενίσχυση της τοπικής επιχειρηματικότητας και της αγροτικής παραγωγής. Γενικότερα θα συμβάλλει στην αναζωογόνηση της περιοχής καθώς θα διευκολύνει τις μετακινήσεις τόσο των μονίμων κατοίκων όσο και των επισκεπτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου