Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Συνάντηση Αλευρά - Τζαλαλή για Παμμεσσηνιακή και Αμφικτιονία

Για την επιστροφή - συμμετοχή της Παμμεσσηνιακής Ομοσπονδίας Αμερικής και Καναδά στη Μεσσηνιακή Αμφικτιονία, συζήτησε σήμερα, ο αντιπεριφερειάρχης - πρόεδρος της Αμφικτιονίας Παναγιώτης Αλευράς με το νέο πρόεδρο της Ομοσπονδίας Θεόδωρο Τζαλαλή.
«Η Αμφικτιονία είναι η ομπρέλα που ενώνει τους απανταχού Μεσσήνιους και της Διασποράς. Δεν μπορεί να μη συμμετέχει μια μεγάλη δευτεροβάθμια οργάνωση, όπως είναι η Παμμεσσηνιακή Ομοσπονδία Αμερικής και Καναδά», παρατήρησε ο κ. Αλευράς. Και ζήτησε «να σταματήσουν οι προσωπικές στρατηγικές κι όλοι ενωμένοι να συνεργαστούμε για το καλό του απόδημου ελληνισμού και της χώρας μας».

Ο αντιπεριφερειάρχης ενημέρωσε ότι συζήτησαν ακόμα για: «Την προσέλκυση επενδύσεων στη Μεσσηνία από το εξωτερικό. Εχει υποδομές ο νομός και φιλικό - ευνοϊκό περιβάλλον για επενδύσεις, που είναι απαραίτητες για να ξεπεράσουμε την κρίση. Την προώθηση της μεσογειακής διατροφής στο εξωτερικό μέσα από συνέδρια και ημερίδες και την ανάδειξη Μεσσήνιων προσωπικοτήτων που κάνουν λαμπρή καριέρα στο εξωτερικό, όπως είναι ο καθηγητής αεροδιαστημικής Περικλής Παπαδόπουλος».

"ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" 21-08-2013
Διαβάστε το άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ http://www.eleftheriaonline.gr/politiki/aftodioikisi/perifereia/item/28194-alevras-tsalalis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου