Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Στον τρίτο μειοδότη το Ιατρείο Μεθώνης .

Ο τρίτος κατά σειρά μειοδότης, η εταιρεία "Ικτίνος Α.Ε." αναδείχθηκε τελικά προσωρινός μειοδότης για το έργο της κατασκευής του Περιφερειακού Ιατρείου Μεθώνης, προϋπολογισμού 270.000 ευρώ, που χρηματοδοτείται από το ΠΕΠ του ΕΣΠΑ.
Αυτό αποφάσισε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου, που αποδέχθηκε σχετική γνωμοδότηση της Νομικής Υπηρεσίας της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας, στην οποία είχε απευθυνθεί. 
Με βάση τη συγκεκριμένη γνωμοδότηση, η επιτροπή αποδέχθηκε τις ενστάσεις του δεύτερου μειοδότη, της κοινοπραξίας "Σπύρος Ψώνης - Ιωάννης Κωστόπουλος" και του τρίτου μειοδότη, της "Ικτίνος Α.Ε." κατά του προσωρινού μειοδότη, της κοινοπραξίας "Παναγιώτης Χριστοδουλάκης και Σία Ε.Ε. - Ανδρέας Κανελλόπουλος", καθώς και τη συμπληρωματική ένσταση του τρίτου κατά του δεύτερου μειοδότη. Ετσι προσωρινός μειοδότης αναδείχθηκε η "Ικτίνος Α.Ε." με έκπτωση 32.36%. 
Η σχετική απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής, όπως ενημερώνει το Νοσοκομείο Καλαμάτας, δημοσιεύθηκε χθες στο πρόγραμμα "Διαύγεια" και προσθέτει ότι «ύστερα από τη χθεσινή εξέλιξη, τις επόμενες ημέρες υπογράφεται η σύμβαση και ξεκινούν άμεσα οι εργασίες κατασκευής».
Το Νοσοκομείο, επίσης, ενημερώνει ότι «όσον αφορά την κατασκευή του Περιφερειακού Ιατρείου Βλαχόπουλου την επόμενη εβδομάδα εξετάζεται στην Οικονομική Επιτροπή ένσταση που έχει υποβληθεί και ολοκληρώνονται και εκεί όλες οι διαδικασίες για την έναρξη των εργασιών. Εως το τέλος Αυγούστου υποβάλλεται στην Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας Περιβάλλοντος ο ολοκληρωμένος φάκελος για την ένταξη στο ΕΣΠΑ του τρίτου κατά σειρά νέου Περιφερειακού Ιατρείου στο Δ.Δ. Πεταλιδίου».
Ακόμα, αναφέρει πως «όσον αφορά τα Κέντρα Υγείας με την ολοκλήρωση των εργασιών κτηριακής, ηλεκτρομηχανολογικής και ενεργειακής αναβάθμισης του Κ.Υ. Αγ. Νικολάου και του Κ.Υ. Πύλου, σε πολύ καλό επίπεδο κινούνται οι αντίστοιχες εργασίες στο Κ.Υ. Μεσσήνης με στόχο έως τα τέλη του φθινοπώρου να έχουν ολοκληρωθεί. Σημειώνεται ότι ο συνολικός προϋπολογισμός για τις ανωτέρω εργασίες και στα τρία Κέντρα Υγείας προσεγγίζει το ποσό των 600.000 ευρώ».

"ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" 21-08-2013
Διαβάστε το άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ http://www.eleftheriaonline.gr/koinonia/health/item/28199-iatreio

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου