Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ ΣΤΑ ΥΠΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΡΓΑ

Αποχετευτικό Πύλου-Γιάλοβας
Την Τρίτη 19 Νοεμβρίου ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος, κ. Δημήτρης Καφαντάρης, συνοδευόμενος από τους μηχανικούς του τμήματος Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, επισκέφτηκαν τρία υπό εξέλιξη έργα και ενημερώθηκαν για την πορεία των εργασιών.

Αρχικά βρέθηκαν στο Βλαχόπουλο όπου προχωρούν οι εργασίες ηλεκτροφωτισμού, οι οποίες περιλαμβάνουν τον περιμετρικό ηλεκτροφωτισμό του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου, το φωτισμό της κεντρικής πλατείας και του κεντρικού επαρχιακού δρόμου, και τέλος τον ηλεκτροφωτισμό στον κόμβο Μανιακίου. Το συγκεκριμένο έργο υλοποιεί η εταιρεία Ψυχογυιόπουλος Ηλίας και ΣΙΑ ΟΕ» και είναι προϋπολογισμού 44.836,00€.

Στη συνέχεια βρέθηκαν στις αποπερατωμένες εγκαταστάσεις του βιολογικού καθαρισμού των Δ.Κ. Χώρας και Τ.Κ. Ρωμανού όπου η εταιρεία Α.Π. Μαραγκάκης Έργα Πρασίνου Α.Ε κ. Κωντσαντίνο Τσιόμπρα υλοποιεί το έργο «Αποπεράτωση δικτύου ακαθάρτων Δ.Κ. Χώρας-Τ.Κ. Ρωμανού της Δ.Ε. Νέστορος», περιλαμβάνει την ολοκλήρωση των εσωτερικών δικτύων των οικισμών Χώρας και Ρωμανού. Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών, προϋπολογισμού 1.705.700€ το δίκτυο ακαθάρτων της Δημοτικής Ενότητας Νέστορος θα συνδέεται με το εργοστάσιο επεξεργασίας λυμάτων και τον υποθαλάσσιο αγωγό.

Με ταχείς ρυθμούς προχωρούν και οι εργασίες για την ολοκλήρωση του αποχετευτικού δικτύου Πύλου-Γιάλοβας. Η Η εταιρεία «Δημόπουλος ΑΤΕ» η οποία έχει αναλάβει την υλοποίηση του έργου πραγματοποιεί εργασίες τόσο στον κεντρικό επαρχιακό δρόμο της Γιάλοβας αλλά και στην παραλιακή ζώνη. Το έργο είναι προϋπολογισμού 4.650.000€.



Source: http://www.eleftheriaonline.gr/notosport/football/item/2104-tsiklitiras-kiparissia-methoni

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου