Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Δύο μεσσηνιακές επιχειρήσεις με στόχο τη διάκριση στα European Business Awards

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε για δύο  εταιρείες από τη Μεσσηνία, η πρώτη φάση του διαγωνισμού European Business Awards.
"Παπαδημητρίου" στον τομέα των εξαγωγών και Costa Navarino στον τομέα του τουρισμού εξακολουθούν μέσα από τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες να προβάλουν τη Μεσσηνία. Αυτή τη φορά και οι δύο έχουν προχωρήσει στη δεύτερη φάση του θεσμού αυτού και βρίσκονται μεταξύ των κορυφαίων εταιρειών στο είδος τους σε ευρωπαϊκό επίπεδο.
Τα European Business Awards είναι ουσιαστικά ένας θεσμός ανεξάρτητων βραβείων, τα οποία απονέμονται σε εταιρείες της Ευρώπης για τις μεθόδους προώθησης των προϊόντων τους, αλλά και τις καινοτομίες που εφαρμόζουν στην παροχή των υπηρεσιών τους. Στη δεύτερη φάση των European Business Awards το κοινό είναι αυτό, που με την ψήφο του... πριμοδοτεί την εταιρεία και της δίνει ώθηση να προχωρήσει στο διαγωνισμό με τελικό στόχο τη διάκριση.
Μπορείτε να ψηφίσετε υπέρ της υπέρ της εταιρείας “Παπαδημητρίου” πατώντας εδώ και υπέρ της Costa Navarino πατώντας εδώ σημειώνοντας το email σας στο κίτρινο πεδίο δεξιά. Μην ξεχάσετε πάντως να επιβεβαιώσετε την ψήφο σας πατώντας στο σχετικό σύνδεσμο που θα σας αποσταλεί ηλεκτρονικά.

"ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" 28/11/2013
Διαβάστε το άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ http://www.eleftheriaonline.gr/oikonomia/epixeiriseis/item/31100-papadimitriou-costa-navarino

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου