Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Εορτασμός 25ης Μαρτίου στο Δήμο Πύλου-Νέστορος

Με κάθε λαμπρότητα εορτάστηκε και φέτος στο Δήμο Πύλου-Νέστορος, η διπλή γιορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου, μέρα τιμής και μνήμης για τους ήρωες της επανάστασης του ’21 και την απελευθέρωση της χώρας μας.
Παρελάσεις και εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στην έδρα του Δήμου, την Πύλο, αλλά και στις Δημοτικές Ενότητες Νέστορος, Κορώνης, Μεθώνης, Παπαφλέσσα και Χιλιοχωρίων. Κατα την εθιμοτυπική τελετή πραγματοποιήθηκε δοξολογία, επιμνημόσυνη δέηση στα μνημεία των πεσόντων και κατόπιν κατάθεση στεφάνων εις μνήμην τους.
Την αυτοθυσία των προγόνων μας και την πίστη τους στον αγώνα για την ελευθερία τίμησαν ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος, οι Αντιδήμαρχοι, οι Πρόεδροι των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων, οι Αρχές, ο σύλλογος κυριών, οι μαθητές και εκπαιδευτικοί και όλοι οι πολίτες του Δήμου.

1 σχόλιο:

  1. Αν και ανήκω σε αντίθετο πολιτικό χώρο για τον βουλευτή Κουκούτση δεν κάνετε αναφορά,έτσι δείχνετε οτι δεν κάνετε αντικειμενική ενημέρωση .ντροπη θα έλεγα ,και βάζετε την φωτο με τον εν λόγο κύριο αριστερά ολόκληρος όγκο λίθος ειναι..την επόμενη φορά να είστε πιο αντικειμενικός.
    Μην μπείτε στον κόπο να απαντήσετε δεν πείσετε κανένα.καλυτερα να σιωπάσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή