Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Εκδήλωση με θέμα την εθελοντική αιμοδοσία και τη δωρεά μυελού των οστών στην Μεθώνη

Στα πλαίσια των σχολικών προγραμμάτων, το Γενικό Λύκειο Μεθώνης, διοργανώνει την Τετάρτη 02.04.2014 και ώρα 9:00 πμ. έως 11:00 πμ., στο αμφιθέατρο του Γενικού Λυκείου Μεθώνης, ομιλία με θέμα την εθελοντική αιμοδοσία και τη δωρεά μυελού των οστών.

Με σύνθημα «Δώστε αίμα, δώστε ζωή με το αίμα σας !!», η εθελοντική ομάδα του Λυκείου Μεθώνης, καλεί όλο τον κόσμο στην εκδήλωση, όπου παράλληλα με την ομιλία του κ. Αδαμόπουλου, διευθυντή αιματολογικού στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, θα γίνει λήψη αίματος αλλά και εγγραφή νέων μελών για την τράπεζα εθελοντών δοτών μυελού των οστών και ομφάλιου αίματος, στη βιβλιοθήκη του σχολείου, από τις 09:00 πμ. έως τη 13:00 μμ.

Μαθητές και δάσκαλοι προτρέπουν κάθε ενδιαφερόμενο, να γίνει ενεργός αιμοδότης, υποστηρίζοντας, ότι κάθε ένας ξεχωριστά και όλοι μαζί μπορούμε να δώσουμε ζωή και ελπίδα σε όσους το έχουν ανάγκη και μαζί ένα μάθημα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η βοήθειά που δίνουμε επιστρέφει σε εμάς, τις οικογένειές μας και τους φίλους μας. Η προσφορά αίματος είναι Πολιτισμός και Αλληλεγγύη. Είναι ανθρωπιά. «Το αίμα είναι ζωή! Είναι χρέος όλων μας να συνειδητοποιήσουμε την σημασία αυτής της προσφοράς».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου