Δήμος Πύλου - Νέστορος

Δήμος Πύλου - Νέστορος
TO portal ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΟΥ - ΝΕΣΤΟΡΟΣ

Τετάρτη, 22 Απριλίου 2015

ANTIKATAΣΤΑΣΗ ΑΓΩΓΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΛΙΚΟΝΤΟΥΖΙ-ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΙ»

  Μετά την συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Δημάρχου Πύλου - Νέστορος κ. Καφαντάρη Δημήτρη και του Δημάρχου Τριφυλίας κ. Κατσίβελα Παναγιώτη με θέμα την αντικατάσταση αγωγού ύδρευσης από αμίαντο «Πηγές Αλικοντούζι - Γαργαλιάνοι», το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πύλου-Νέστορος αποφάσισε να παραχωρήσει την μελέτη στον Σύνδεσμο Ύδρευσης «Τέλος Άγρας», προκειμένου να την ολοκληρώσει και να την υποβάλλει στην Περιφέρεια Πελοποννήσου προς ένταξη στο νέο ΕΣΠΑ.
  Οι δύο όμοροι δήμοι συμφώνησαν από κοινού σε αυτή την προοπτική και θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να ολοκληρωθεί η μελέτη σε εύλογο χρονικό διάστημα και να προβούν στην διερεύνηση πόρων χρηματοδότησης , καθώς πρόκειται για ένα αναπτυξιακό ζήτημα προς όφελος του τόπου καθώς ενισχύει και την πρόληψη της υγείας των δημοτών.
 Συγκεκριμένα μέσω αυτού του αγωγού εξυπηρετούνται πολίτες σε μεγάλο εύρος της Μεσσηνίας και συγκεκριμένα στους Δήμος Τριφυλίας, Πύλου-Νέστορος και Μεσσήνης.
 Οι δύο δημοτικές αρχές έχουν κοινό γνώμονα το συμφέρον του δημότη καθώς και την ανάπτυξη του τόπου δίνοντας έμφαση στην επίλυση τέτοιου είδους ζητημάτων.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου