Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Νομικό συνέδριο στην Costa Navarino

Στην Costa Navarino θα διεξαχθεί, το διήμερο 1 και 2 Μαΐου, το 6ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ενωσης Ελλήνων Νομικών «e-Θέμις», με θέμα «Το Δίκαιο ως θεμέλιο μιας σύγχρονης και αναπτυσσόμενης οικονομίας».
Στο συνέδριο, που διοργανώθηκε από την ΕΕΝ σε συνεργασία με τους Δικηγορικούς Συλλόγους Καλαμάτας και Αθήνας, θα γίνουν εισηγήσεις στις θεματικές ενότητες: Δίκαιο και Οικονομία. Οικονομική ανάπτυξη και καταπολέμηση διαφθοράς. Αποδοτικότητα απονομής δικαιοσύνης στην Ελλάδα. Φορολογικές περαιώσεις και αμνηστίες. Το επενδυτικό σχέδιο «Γιούνκερ». Ελληνική ναυτιλία και τουρισμός ως πυλώνες της ελληνικής οικονομίας. Εργατικό Δίκαιο και οικονομική ανάπτυξη. Ο ρόλος των δικηγόρων στην οικονομική ανάπτυξη. Τεχνολογία και οικονομία.
Μεταξύ των ομιλητών περιλαμβάνονται οι Χάρης Παμπούκης, Θεόδωρος Φορτσάκης, Ευάγγελος Περάκης, Ολγα Κεφαλογιάννη, Πάνος Παναγιωτόπουλος και Γεώργιος Κούρτης. Αναλυτικά το πρόγραμμα του συνεδρίου, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να το βρουν στην ιστοσελίδα της ΕΕΝ (www.ethemis.gr).

"ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" 24/04/2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου