Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΑΡΤΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΠΥΛΟΥ

Η σύμβαση για την εκτέλεση του έργου «Προμήθεια και Τοποθέτηση Ταρτάν στο Δημοτικό Στάδιο Πύλου», προϋπολογισμού 242.146,66 Ευρώ, υπογράφηκε εχθές το πρωί, στο Δημαρχείο Πύλου-Νέστορος, μεταξύ του Δημάρχου Πύλου-Νέστορος, κ. Δημήτριου Καφαντάρη και του εκπροσώπου της αναδόχου εταιρείας «ΑΛΦΑΕΡΓΚΟΣΠΟΡ ΤΕΧΝΙΚΗ-ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ – ΕΜΠΟΡΙΚΗ Α.Ε», κ. Ιάσωνα Γκαζιάνη. Η χρηματοδότηση του έργου προέρχεται από το πρόγραμμα Δημοσιών Επενδύσεων 2014.

Σύμφωνα με τη μελέτη, θα τοποθετηθεί συνθετικός μη υδροπερατός τάπητας 6 διαδρόμων, συνολικής επιφάνειας 4.000 μ2, σε επιφάνεια από ασφαλτική στρώση, ενώ εσωτερικά στην πρώτη διαδρομή θα εγκατασταθεί προκατασκευασμένο κανάλι απορροής των ομβρίων.

Ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος, κ. Δημήτριος Καφαντάρης, αναφερόμενος στην σημαντικότητα του έργου αυτού, δήλωσε: «Σε σύντομο χρονικό διάστημα οι συμπολίτες μας θα έχουν τη δυνατότητα να αθληθούν, στο ανανεωμένο Δημοτικό Στάδιο της Πύλου. Ένα έργο πνοής και μείζονος σημασίας για την καθημερινότητα των κατοίκων, και ειδικά των νέων, το οποίο αποτελούσε διακαή πόθο όλων μας. Νιώθω εξαιρετικά ικανοποιημένος  με την υπογραφή της πράξης αυτής, καθώς επρόκειτο για προσωπικό μου στοίχημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου