Δήμος Πύλου - Νέστορος

Δήμος Πύλου - Νέστορος
TO portal ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΟΥ - ΝΕΣΤΟΡΟΣ

Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2015

ΜΕ ΤΑΧΕΙΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΣΤΟ ΣΟΥΛΗΝΑΡΙ

Το γρήγορο ρυθμό με τον οποίο εξελίσσονται τα έργα βελτίωσης του γηπέδου ποδοσφαίρου της Τοπικής Κοινότητας Σουληναρίου, διαπίστωσε ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος κος Δημήτριος Καφαντάρης, σε αυτοψία που πραγματοποίησε σήμερα το πρωί στο Σουληνάρι.
Εκτενέστερα, ο Δήμαρχος, συνοδευόμενος από στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Πύλου-Νέστορος, επισκέφθηκε το πρωί τα έργα βελτίωσης του γηπέδου στο Σουληνάρι, με σκοπό να ελέγξει την πορεία τους. Η κοινή διαπίστωση των παρευρισκομένων ήταν ότι το έργο προχωράει με ταχύτατους ρυθμούς και οι μέχρι τώρα εργασίες είναι ικανοποιητικές.
Να σημειωθεί ότι η σχετική σύμβαση εκτέλεσης του έργου με τίτλο «Τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα-φωτισμού και βελτίωση γηπέδου ποδοσφαίρου Τ.Κ. Σουληναρίου», συνολικού προϋπολογισμού μελέτης 369.000,00 €, υπογράφηκε την περασμένη Τρίτη και αμέσως ξεκίνησαν οι εργασίες οι οποίες περιλαμβάνουν την κατασκευή και τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα στον αγωνιστικό χώρο, τον φωτισμό αυτού και τη βελτίωση των υφιστάμενων κτηριακών εγκαταστάσεων στο γήπεδο ποδοσφαίρου.

Σε δήλωσή του ο κος Καφαντάρης χαρακτήρισε το έργο απαραίτητο για τους νέους της περιοχής, υπογραμμίζοντας ότι: «Συνεχίζουμε την υλοποίηση έργων υποδομής και αναβάθμισης του βιοτικού επιπέδου των δημοτών, σε καιρούς δύσκολους, με μεγάλους οικονομικούς περιορισμούς. Συνεχίζουμε όμως και να δημιουργούμε υποδομές στον τόπο μας με προτεραιότητά μας τη νεολαία και γνώμονα την ανάπτυξη. Είμαι ικανοποιημένος από τη σημερινή μου επίσκεψη, καθώς βλέπω ότι προχωρούμε γρήγορα και το έργο θα ολοκληρωθεί σύντομα».
Η πίστωση για το έργο προέρχεται από το πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007-2013», με συγχρηματοδότηση από Εθνική Δαπάνη και το Ε.Γ.Τ.Α.Α..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου