Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

34.000 ευρώ για θέση θέας στην Πύλο

Το έργο διαμόρφωσης θέσης θέας στην είσοδο της Πύλου, προϋπολογισμού 34.000 ευρώ, δημοπρατεί ο Δήμος Πύλου - Νέστορος στις 24 Νοεμβρίου.
Σύμφωνα με τη διακήρυξη, το έργο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα “Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας  2007 - 2013” και η προθεσμία εκτέλεσής του είναι 30 ημέρες.
Το έργο θα εκτελεστεί στην είσοδο της Πύλου, παραπλεύρως της εθνικής οδού Πύργου - Μεθώνης. Στην περιγραφή και τα ουσιώδη χαρακτηριστικά του έργου αναφέρεται ότι «η μελέτη αφορά στη μετατροπή του υφιστάμενου πετρόκτιστου Π σε μία υπερυψωμένη προβλήτα που θα διεισδύει στη θάλασσα. Οι βασικές αρχές σχεδιασμού συμπεριλαμβάνουν: Πέργκολα, ντεκ, διάτρητο στηθαίο και μαρμάρινη στήλη. Η πέργκολα πρόκειται για μία απλή κατασκευή από μεταλλικές διατομές και ξύλινη πλήρωση. Οσον αφορά στο ντεκ προτείνεται η τοποθέτηση ξύλινου δαπέδου σε λωρίδες, οι οποίες θα καρφωθούν επί ξύλινου σκελετού καδρονιών. Θα καθαιρεθεί τμήμα του ήδη υπάρχοντος στηθαίου και θα αντικατασταθεί από στηθαίο απλού σχεδίου από λάμα. Η μαρμάρινη στήλη θα έχει διαστάσεις 90χ150, θα τοποθετηθεί πάνω σε βάθρο, και θα φέρει το όνομα της πόλης καθώςκαι το σήμα της (γρύπας)».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου