Δήμος Πύλου - Νέστορος

Δήμος Πύλου - Νέστορος
TO portal ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΟΥ - ΝΕΣΤΟΡΟΣ

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2016

Ο πρόεδρος της Καλλιθέας για τα έργα στο χωριό

Σχετικά με το δημοσίευμα στην εφημερίδα "Ελευθερία" στις 15/1, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα όσα μέχρι τώρα έχει φέρει εις πέρας αυτή η δημοτική αρχή του Δήμου Πύλου - Νέστορος στην Τ.Κ. Καλλιθέας. Σας γνωρίζουμε λοιπόν ότι αυτή η δημοτική αρχή αντικα- τέστησε το δίκτυο ύδρευσης της Τ.Κ. Καλλιθέας με κόστος 500.000 ευρώ, ένα χρόνιο αίτημα των δημοτών, όπου οι συνδέσεις και ο ΦΠΑ ως μη επιλέξιμες δαπάνες ΕΣΠΑ, πληρώθηκαν με χρήματα του δήμου και στους δημότες δόθηκε η δυνατότητα εξόφλησης του ποσού των 140 ευρώ σε 4 δόσεις, προς διευκόλυνσή τους. Επιπλέον, κατα- σκευάστηκε καινούργια δεξαμενή νερού. Οσον αφορά το γήπεδο, η δημοτική αρχή προέβη στη νομιμοποίηση των παράνομων κτηριακών εγκαταστάσεων και ολοκλήρωσε με επιτυχία την εγκατάσταση παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, καθώς επίσης ολοκλήρωσε τη μελέτη, ώστε να αποκτήσει δικό του πλαστικό χλοοτάπητα, καθώς δημιούργησε καινούργια και σύγχρονα αποδυτήρια. Σχετικά με την αναφορά του δημοσιεύματος στο Δημοτικό Σχολείο Καλλιθέας, σας γνωρίζουμε ότι το σχολείο λειτουργεί στο ισόγειο σε πλήρως ανακαινισμένες αίθουσες με ασφάλεια και κλιματισμό. Παράλληλα, ο δήμος ενέταξε στο πρόγραμμα του ΟΣΚ Α.Ε. την ανακατασκευή της στέγης του. Επιπλέον σας γνωστοποιούμε ότι ο δημοτικός φωτισμός είναι σε άριστη κατάσταση, καθώς αυτή η δημοτική αρχή από την αρχή της θητείας της, φροντίζει για την ενίσχυσή του. Θα θέλαμε να γνωρίζετε ότι σχετικά με το απορριμματοφόρο, η κακόβουλη φωτογραφία τραβήχτηκε την στιγμή που είχαμε βλάβη στο αυτοκίνητο. 
Τέλος, με ενέργειες αυτής της δημοτικής αρχής και προσωπικής παρέμβασης του δημάρχου, ο ΟΤΕ Α.Ε. κατάφερε να ολοκληρώσει τις συνδέσεις για την παροχή δικτύου Ιντερνετ στην Τ.Κ. Καλλιθέας. Αραγε όλα αυτά σημαίνουν εγκατάλειψη; 

Γεώργιος Δ. Ζόμπολας 
Πρόεδρος της Τ.Κ. Καλλιθέας

4 σχόλια:

 1. Το Δημοτικό Σχολείο βρίσκεται σε απόλυτη εγκατάλειψη!!! Αίθουσες αραχνιασμένες και βρόμικες, βιβλιοθήκες σπασμένες με στοιβαγμένα βιβλία γεμάτα σκόνη. Χάρτες παρατημένοι στην τύχη τους λες και είναι σκουπίδια. Ψηφοδέλτια και αφίσες από πανηγύρια κοσμούν το δάπεδο των κλειστών αιθουσών. Πόρτες αιθουσών με χαλασμένες κλειδαριές που κρατιούνται κλειστές με δεμένα σύρματα.. Πετάμενα και στοιβαγμένα εκπαιδευτικά υλικά στο χώρο της αποθήκης βρίσκονται στην απόλυτη εγκατάλειψη. Όσο για το υπόγειο που γίνονται τα μαθήματα, υγρασία και μούχλα μυρίζει παντού! Σίγουρα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί κτήριο υποσαχάριας Αφρικής.
  Αντί να αποτελεί κόσμημα πολιτισμού και εκπαίδευσης θυμίζει αποθήκη! Ντροπή !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. να δουμε ποτε θα πιουμε νερο απο το νεο δικτυο υδρευσης!!!!!!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ξέχασες το μεγαλύτερο εργο !!!!την παιδική χαρα στην Αραπολακα .....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΗ ΚΟΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ.............
  ΞΕΧΑΣΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

  ΑπάντησηΔιαγραφή