Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Παραδίδονται τα Περιφερειακά Ιατρεία Πεταλιδίου και Μεθώνης

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες και παραδίδονται τις επόμενες ημέρες τα Περιφερειακά Ιατρεία Πεταλιδίου και Μεθώνης (δεξιά). Ενώ το καλοκαίρι αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες και στο Περιφερειακό Ιατρείο Βλαχόπουλου, καθώς και στο ισόγειο του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας.
 Οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Νοσοκομείου Μεσσηνίας, τα Περιφερειακά Ιατρεία Πεταλιδίου και Μεθώνης είναι έργα ενταγμένα στο ΠΕΠ Πελοποννήσου, συνολικού προϋπολογισμού 577.000 ευρώ. Υστερα από την ολοκλήρωση των ανωτέρω περιφερειακών ιατρείων ο διοικητής του Νοσοκομείου Μεσσηνίας Γιώργος Μπέζος δήλωσε: «Η ολοκλήρωση των εργασιών και η κατασκευή των δύο νέων περιφερειακών ιατρείων Μεθώνης και Πεταλιδίου αποτελεί ένα μικρό δείγμα για τις δυνατότητες της συνέργειας και συνεργασίας των ανθρώπων της Υγείας με τις δυνάμεις της Αυτοδιοίκησης Α΄ και Β΄ βαθμού. 

Η συμβολή των ανθρώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης όπως του Ηλία Κουτσοδημητρόπουλου και του Στάθη Αναστασόπουλου για το Π.Ι. Πεταλιδίου, του Ηρακλή Μιχελή και του Δημήτρη Καφαντάρη για το Π.Ι. Μεθώνης ήταν σημαντική στο ξεκίνημα αυτής της προσπάθειας με την παραχώρηση των οικοπέδων και την ωρίμανση των προτάσεων. Στη συνέχεια η περιφερειακή αρχή αμέσως ενέταξε τα έργα στο ΠΕΠ Πελοποννήσου και σήμερα διαθέτουμε δύο νέα σύγχρονα περιφερειακά ιατρεία στελεχωμένα με ιατρικό προσωπικό, που έρχονται να προσφέρουν τις ιατρικές υπηρεσίες τους στην τοπική κοινωνία. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρο Τατούλη και την Τεχνική Υπηρεσία της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας για την αρωγή τους και την συνεργασία τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου