Τρίτη 19 Απριλίου 2016

ΝΕΕΣ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ



Με τη χθεσινή υπογραφή της σύμβασης με τίτλο «Ασφαλτοστρώσεις Δημοτικών Οδών Δ.Ε. Νέστορος» ο Δήμος Πύλου - Νέστορος προχωρά σε προγραμματισμένες εργασίες ασφαλτόστρωσης και αποκατάστασης του οδικού δικτύου στην Δημοτική Κοινότητα Χώρας, αλλά και στις λοιπές Τοπικές Κοινότητες της Δημοτικής Ενότητας Νέστορος.

Εκτενέστερα, υπογράφηκε εχθές το πρωί από το Δήμαρχο Πύλου-Νέστορος Δημήτρη Καφαντάρη και τον ανάδοχο του έργου, Πολιτικό Μηχανικό Ε.Δ.Ε. Ιωάννη Σκούφη η σύμβαση για την εκτέλεση ενός ακόμη σημαντικού για την τοπική κοινωνία έργου, με τίτλο «Ασφαλτοστρώσεις Δημοτικών Οδών Δ.Ε. Νέστορος» προϋπολογισμού μελέτης 80.000,00 Ευρώ. Η πίστωση για την εκτέλεση του προέρχεται από Σ.Α.Τ.Α και Ι.Π. του Δήμου Πύλου-Νέστορος. Σύμφωνα με την τεχνική περιγραφή εντός της Δ.Ε. Νέστορος, σε σημεία όπου υπάρχει ανάγκη παρέμβασης, θα επιστρωθεί νέος ασφαλτοτάπητας.

«Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο για τη διευκόλυνση των μετακινήσεων των μόνιμων κατοίκων,» δήλωσε ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος, σημειώνοντας ότι η Δημοτική Αρχή συνεχίζει, με τα μέσα που διαθέτει, να υλοποιεί έργα υποδομών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου