Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

ΤΟ GAME SQUARE THE TOYRNAMENT ΣΤΗΝ ΠΥΛΟ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ


Με πολλά χαμόγελα και χαρούμενη διάθεση γέμισε εχθές η Πλατεία Τριων Ναυάρχων στην Πύλο, όπου πραγματοποιήθηκε για πρώτη χρονιά το Τουρνουά «Game Square» με διοργανωτή το νεοσύστατο Πολιτιστικό Σύλλογο Πύλου.
Με την κεντρική πλατεία να μεταμορφώνεται σε αθλητικο κέντρο, υπό τις μελωδίες των dj και φόντο ένα απο τα πιο γραφικά λιμάνια της Ελλάδος, περισσότερα από 60 άτομα όλων των ηλικιών δήλωσαν συμμετοχή στο αγώνισμα τριών φάσεων, διεκδικώντας το κύπελλο και την πρώτη θέση. Η πόλη της Πύλου όλη την ημέρα ήταν γεμάτη από κόσμο που κατέφθασε για να απολάυσει το πρόγραμμα της διοργάνωσης.
Μικροί και μεγάλοι συμμετείχαν στα αγωνίσματα

Στο τουρνουά, το οποίο περιελάμβανε τα αγωνίσματα του ποδοσφαίρου, της καλαθοσφαίρισης και της πετοσφαίρισης, συμμετείχαν 16 ομάδες των 4 ατόμων, χωρισμένες με βάση την ηλικία. Οι συμμετέχοντες έπρεπε να διαγωνιστούν συνεχόμενα και στα τρια αγωνίσματα, για να περάσουν στο επόμενο επίπεδο. Η τρίτη και τελευταία φάση, ανέδειξε τους νικητές.
«Σκεφτόμασταν εδώ και καιρό να αναβιώσουμε τα αγωνίσματα της πλατείας, όπως αυτά γίνονταν αρκετά χρόνια πριν. Οι στόχοι μας είναι τόσο να δώσουμε ένα δυνατό κίνητρο στη νεολαία να έρθει πιο κοντά με τον αθλητισμό όσο και να γεμίσουμε τον ελεύθερό μας χρόνο, δίνοντας μια ένεση ζωντάνιας στην καθημερινή ρουτίνα. Νομίζω ότι όλοι μαζί τα καταφέραμε» δήλωσε ο Στάθης Κούβελας, μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Πύλου.
Τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Πύλου στη διοργάνωση του Τουρνουά
Κλείνοντας τη χθεσινή διοργάνωση με τον πιο λαμπρό τρόπο, τα μέλη του Συγκροτήματος «Μαύρα Κύματα», του Ωδείου Πύλου έπαιξαν ρόκ μουσική, ενώ ο Πολιτιστικός Συλλόγος Πύλου ανανέωσε το ραντεβού του για την επόμενη χρονιά και κάλεσε όλο τον κόσμο να δηλώσει συμμετοχή.
Το τουρνουά έκλεισε με το Ροκ συγκρότημα Μαύρα Κύματα
Η εκδήλωση τέλεσε υπό την αιγίδα του Δήμου Πύλου-Νέστορος με την υποστήριξη και χορηγία των τοπικών επιχειρήσεων της Πύλου.

Οι χορηγοί της εκδήλωσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου