Δήμος Πύλου - Νέστορος

Δήμος Πύλου - Νέστορος
TO portal ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΟΥ - ΝΕΣΤΟΡΟΣ

Τρίτη, 24 Μαΐου 2016

Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης στο Δήμο Πύλου-Νέστορος για παιδιά 5-12 ετών

O Δήμος Πύλου- Νέστορος,  στα πλαίσια της ενίσχυσης της κοινωνικής πολιτικής, ξεκινάει μια προσπάθεια βελτίωσης των υπαρχουσών δομών, ιδρύοντας για πρώτη φορά Κ.Δ.Α.Π. Αθλητικών και Πολιτιστικών Δράσεων για παιδιά ηλικίας από 5-12 ετών, εντάσσοντας τα στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα «Εναρμόνιση Επαγγελματικής και Οικογενειακής Ζωής 2014-2015 της Ε.Ε.Τ.Α.Α. »

 Στην προσπάθεια του να βοηθήσει τις ωφελούμενες μητέρες που πληρούν τα κριτήρια προκειμένου να ενταχθούν στο πρόγραμμα της ΕΕΤΑΑ για τη ΔΩΡΕΑΝ παροχή Αθλητικών – Πολιτιστικών δραστηριοτήτων και δημιουργικής απασχόλησης των παιδιών στους χώρους των σχολείων, θα μοιραστεί σχετικό έντυπο Αίτησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος σε όλα τα παιδιά της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης , δημιουργώντας ομάδα Υποστήριξης και Ενημέρωσης.
Στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε στους  γονείς  την δυνατότητα να μπορούν να στέλνουν τα παιδιά τους σε χώρους δημιουργικής απασχόλησης παιδιών, όπου με ασφαλή και δημιουργικό τρόπο θα απασχολούνται και θα τους προσφέρονται υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, μέσα από τους χώρους των σχολείων και των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου μας . Θα προσφέρουμε ΔΩΡΕΑΝ αθλητικές και πολιτιστικές  δραστηριότητες  στα παιδιά με υψηλού επιπέδου παροχή υπηρεσιών .
Πρότυπες δομές και προγράμματα με ολοκληρωμένες εκπαιδευτικές, πολιτιστικές, περιβαλλοντικές και ψυχαγωγικές υπηρεσίες θα δημιουργηθούν για τα παιδιά του Δήμου μας.
Θέλουμε με την νέα σχολική χρονιά να δημιουργήσουμε Πρότυπους Χώρους Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης,- Κ.Δ.Α.Π .

Καλούμε λοιπόν όλες τις μητέρες να συμπληρώσουν το σχετικό έντυπο που θα δοθεί στα σχολεία του Δήμου μας  προκειμένου να μπορέσουμε και να καταγράψουμε τις πραγματικές ανάγκες των παιδιών σας, αλλά και για να ενημερωθείτε για τα δικαιολογητικά που χρειάζονται .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου