Τρίτη 31 Μαΐου 2016

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ Χρονιά ορόσημο στην ιστορία του συλλόγου ΚΑΡΑΛΗΣ ΚΑΙ ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΗ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗ Γ' ΕΘΝΙΚΗ


Από τη Β' τοπική το 2013 στη… Γ' εθνική το 2016. Μέσα σε τρία χρόνια ο Τσικλητήρας σάρωσε τα πάντα και είναι πλέον ο μοναδικός εκπρόσωπος της Μεσσηνίας στις εθνικές κατηγορίες. Η ομάδα της Πύλου φάνηκε την Κυριακή συνεπής στο ραντεβού με την ιστορία και με το θριαμβευτικό 3-0 κόντρα στην πρωταθλήτρια Αρκαδίας Δόξα Μεγαλόπολης, πανηγύρισε για πρώτη φορά την άνοδο στη Γ' εθνική. Το όνειρο έγινε πραγματικότητα για μια ομάδα που μέχρι πριν τρία χρόνια έπαιζε στη Β' τοπική και κατάφερε μετά την άνοδο και δύο… αναγνωριστικές χρονιές στην Α' τοπική, να πάρει φέτος το πρωτάθλημα, αλλά και για δεύτερη σερί σεζόν το κύπελλο. Πέρυσι δε είχε φθάσει μια… ανάσα από τον τελικό του κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδας και αυτή η πορεία άνοιξε το καλοκαίρι την.. όρεξη για να έρθει η μεγαλύτερη επιτυχία στην ιστορία του συλλόγου. Μια χρονιά ορόσημο για τον Τσικλητήρα, που αλλάζει επίπεδο, αλλά για την ώρα άπαντες προτιμούν να απολαύσουν το νέκταρ της επιτυχίας και μετά το φινάλε των μπαράζ, να ασχοληθούν με την επόμενη μέρα. 


"Από το καλοκαίρι ξεκίνησε μια πολύ σκληρή δουλειά. Ηταν μια δύσκολη χρονιά με πολλές ευχάριστες και δυσάρεστες στιγμές. Το θετικό είναι ότι κόποι ανταμείφθηκαν. Είναι μια ιστορική στιγμή για την πόλη και την ομάδα. Χαίρομαι που ήμουν πρόεδρος σε αυτή την πετυχημένη χρονιά", δηλώνει στο "'Notosport" ο πρόεδρος του Τσικλητήρα Τάσος Καραλής και συνεχίζει: "Ενα μεγάλο ευχαριστώ στους συνεργάτες μου στη διοίκηση, στους χορηγούς και στον 12ο παίκτη, τον απλό φίλαθλο κόσμο, που ήταν μαζί μας στα εντός και εκτός έδρας παιχνίδια. Ευχαριστώ ακόμα τον προπονητή Νίκο Κακαλέτρη, το βοηθό του Κώστα Παλαμάρα, τους νικητές - παίκτες της ομάδας και το δήμαρχο Δημήτρη Καφαντάρη που ήταν κοντά μας. Θα κοιτάξουμε τώρα να ξεκουραστούμε και στόχος στη συνέχεια είναι να μεγαλώσει το συμβούλιο, ώστε να ξεκινήσει ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν". 
Για την ονειρεμένη άνοδο στη Γ' εθνική, μίλησε στο "Notosport" και ο προπονητής των νταμπλούχων Μεσσηνίας Νίκος Κακαλέτρης. "Νιώθουμε μεγάλη χαρά γιατί οι κόποι μιας χρονιάς ανταμείφθηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Αυτή η άνοδος είναι αποτέλεσμα σκληρής και επίπονης δουλειάς 10 μηνών, τόσο σε επίπεδο συνεργασίας με τους παίκτες και τον Κ. Παλαμάρα, όσο και σε διοικητικό επίπεδο. Ηταν μια δύσκολη χρονιά από όλες τις απόψεις και πετύχαμε κάτι μοναδικό" 
Ο Ν. Κακαλέτρης αφιερώνει την άνοδο στη Γ' εθνική: "Σε όλους αυτούς που πίστεψαν και στήριξαν έμπρακτα αυτή την προσπάθεια. Στους συνεργάτες παίκτες μου, στον Κώστα Παλαμάρα, στους ηρωικούς παράγοντες που άντεξαν στην πίεση της χρονιάς και τις δυσκολίες που προέκυψαν. Και φυσικά στον κόσμο που μας στήριξε πάρα πολύ, αλλά και στον δήμαρχο που ήταν κοντά. Αυτή η επιτυχία σημαίνει πάρα πολλά για τον σύλλογο εφόσον μπορέσει να τη διαχειριστεί σωστά".

Χωρίς άγχος στο Γύθειο 
Ο Τσικλητήρας σφράγισε προχθές το εισιτήριο της ανόδου και έτσι θα αγωνιστεί την Κυριακή χωρίς άγχος στο τελευταίο εκτός έδρας ματς των μπαράζ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Γυθείου. Γι' αυτό και ο Νίκος Κακαλέτρης χορήγησε διήμερο ρεπό και η επιστροφή στις προπονήσεις θα γίνει την Τετάρτη. Είναι κάτι που αξίζουν άλλωστε οι παίκτες των πρωταθλητών Μεσσηνίας, οι οποίοι έκαναν την Κυριακή την καλύτερη εμφάνιση σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα και αποθεώθηκαν στο φινάλε από τον κόσμο. Το γλέντι συνεχίστηκε στα αποδυτήρια και αργότερα στην Πύλο με φαγητό και ποτό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου