Τρίτη 31 Μαΐου 2016

ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΣΕ ΚΟΙΝΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ


Συνάντηση πραγματοποίησε σήμερα ο Δήμαρχος Πύλου – Νέστορος κος Δημήτριος Καφαντάρης, με τον Πρόεδρο του τμήματος Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Διαχείρισης Πολιτισμικών Αγαθών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου κο Νικόλαο Ζαχαριά με θέμα συζήτησης την συνεργασία του Δήμου με το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.

Ο Δήμαρχος κ. Καφαντάρης, δήλωσε τα εξής: «Εμείς ως δημοτική αρχή πιστεύουμε ότι ο Δήμος και το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου μπορούν να προχωρήσουν μαζί ώστε να σχεδιάσουν δράσεις για τον τόπο μας, προς όφελος όλων.
Σήμερα, αποφασίστηκε η από κοινού κατάθεση έργων σε ευρωπαϊκά προγράμματα πολιτισμικού και τουριστικού ενδιαφέροντος με απώτερο σκοπό την ανάδειξη του Δήμου Πύλου-Νέστορος.»

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του Πανεπιστημίου κο Ζαχαριά για την επίσκεψη του, ο οποίος με την σειρά του δήλωσε τα εξής: «Θεωρούμε πολύ σημαντικό τον Δήμο Πύλου-Νέστορος λόγω της γεωγραφικής του θέσης και της πολιτιστικής του κληρονομιάς. Ήδη υλοποιούνται στο Πανεπιστήμιο εκπαιδεύσεις ξεναγών καθώς και μεταπτυχιακά προγράμματα με έμφαση την ιστορία της περιοχής. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα για αυτή τη συνεργασία.»






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου