Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΒΑΘΜΩΝ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ Οι αριστούχοι μιλούν για τα όνειρά τους

Λύκειο Πύλου

Από τη θετική κατεύθυνση η Πηγή - Γεωργία Νικολακοπούλου έβγαλε 18.962 μόρια και σκέφτεται να δηλώσει Φαρμακευτική. Η χρονιά κύλησε … μόνο με διάβασμα, αφού δεν είχε ιδιαίτερο χρόνο για χόμπι. Αγαπημένο της μάθημα ήταν η Φυσική και τα καλλιτεχνικά. Τώρα θα μπορεί με αυτά να ασχοληθεί περισσότερο. 
Η Δανάη - Μαρίνα Καραμπάτσου με 17.590 μόρια προσανατολίζεται στο Πολυτεχνείο, χωρίς όμως ακόμα να ξέρει σε ποιο τμήμα. Από τη χρονιά που πέρασε θα θυμάται το ότι δικαιώθηκαν οι κόποι και το διάβασμά της. Θα θυμάται και τα καλά που της συνέβησαν. Το πιο σημαντικό από αυτά ήταν το δέσιμο που ανέπτυξε με τους καθηγητές και τους συμμαθητές της. 
Από τον προσανατολισμό Οικονομίας ο Αθανάσιος Κοντός με 16.674 μόρια θα δηλώσει 1ο το Τμήμα Λογιστικής στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και στο Πανεπιστήμιο Πειραιά. Εχει κλίση στα μαθήματα αυτά και το διαπίστωσε στην τρίτη λυκείου. "Θα θυμάμαι από αυτή τη χρονιά την προσπάθεια που έκανα, τον αγώνα. Ηταν η πρώτη σοβαρή προσπάθεια που έκανα στη ζωή μου" εξηγεί. 
Από τη θεωρητική κατεύθυνση η Μυρτώ Παναγοπούλου (16.876 μόρια) θέλει να σπουδάσει Ψυχολογία. Στο μέλλον θα ήθελε να ανοίξει ένα γραφείο και να δέχεται τον κόσμο που χρειάζεται ψυχανάλυση! Το πιο σημαντικό της στήριγμα αυτή τη χρονιά ήταν η οικογένεια, οι καθηγητές της και η φίλη της η Αντιγόνη Πανταζοπούλου, όπως λέει. 

"ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" 22/06/2016

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου