Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016

Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΑΠΕ Σημαντικές επαφές στην Κίνα για την Costa Navarino

«Καταρχήν είναι σημαντικό που ανακοινώθηκε ότι θα γίνουν περαιτέρω επενδύσεις από την Cosco στο λιμάνι του Πειραιά», δηλώνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Αχιλλέας Κωνσταντακόπουλος, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Costa Navarino, στο πλαίσιο της συμμετοχής του στην αποστολή επιχειρηματιών στην Κίνα με τον πρωθυπουργό. 
«Νομίζω ότι είναι πολύ καλό για την οικονομία της Ελλάδος γενικότερα, και ιδιαίτερα στο θέμα των κατασκευών, σε μια περίοδο που έχουμε θέμα με τις κατασκευές. Και επίσης νομίζω πως είναι πολύ σημαντικό το ότι γίνανε πολλές συζητήσεις για τα θέματα του τουρισμού, τα οποία είναι σημαντικά για τη χώρα μας». 

- Σε ό,τι αφορά την Costa Navarino; 
«Εγιναν κάποιες πολύ σημαντικές συναντήσεις με μια μεγάλη εταιρεία, αλλά επειδή ακόμα δεν υπάρχουν αποτελέσματα θα μου επιτρέψετε να μην αναφερθώ. Μάλιστα η μια συζήτηση ξεκίνησε από την Enterprise Greece και συνεχίζεται - δηλαδή ξεκίνησε πριν την επίσκεψη, έγιναν συναντήσεις κατά την επίσκεψη και έχουν σχεδιαστεί και συναντήσεις μετά την επίσκεψη». 


- Ποιον τίτλο θα βάζατε μετά το τέλος της επίσκεψης στην Κίνα; Το κλίμα έχει αλλάξει; «Το κλίμα ήταν θετικό, ήταν καλό, ναι». 

- Ολοι λένε ότι εναπόκειται και σε σας τους επιχειρηματίες να μην χαθεί το μομέντουμ... 
«Πάντα αυτές οι επισκέψεις είναι σημαντικές γιατί δημιουργούν ένα κλίμα καλών σχέσεων, εμπιστοσύνης και θέλησης για επενδύσεις».

"ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" 11/07/2016

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου