Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

«Φίλεψέ τους» από την AEGEAN και στην Καλαμάτα


Για ακόμα μια χρονιά η AEGEAN συνεχίζει την ενέργεια «φίλεψέ τους», και μας καλεί να φιλέψουμε τους ξένους επισκέπτες που έρχονται στη χώρα μας, να τους ευχαριστήσουμε που μας επέλεξαν για τις διακοπές τους και να αναδείξουμε την ελληνική φιλοξενία και τα τοπικά μας προϊόντα σε κάθε γωνιά του κόσμου!
Την πρώτη χρονιά που πραγματοποιήθηκε η ενέργεια «Φίλεψέ τους» περισσότεροι από 32.000 Έλληνες δήλωσαν συμμετοχή, προσφέροντας «φιλέματα» σε 1.000 ξένους επισκέπτες που είχαν επισκεφτεί την Ελλάδα και αναχώρησαν από την Αθήνα. Πολλοί, μάλιστα, ευχαρίστησαν τους αποστολείς των δώρων τους στο #aGiftFromGreece, γεμίζοντας έτσι τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης με εικόνες από τις έμπρακτες ευχαριστίες και τα φιλέματα των Ελλήνων.
Φέτος η AEGEAN, χάρη και στη γενναιόδωρη προσφορά τοπικών προϊόντων από Έλληνες και Κύπριους παραγωγούς, θα φιλέψει περισσότερους από 5.500 ξένους επισκέπτες που θα αναχωρήσουν από 6 αεροδρόμια στην Ελλάδα και την Κύπρο. Συγκεκριμένα, εκτός από την Αθήνα, θα λάβουν φιλέματα ξένοι επισκέπτες που αναχωρούν με πτήσεις της Aegean από τη Θεσσαλονίκη, το Ηράκλειο, τη Ρόδο και την Καλαμάτα.
Επιπλέον, το «φίλεψέ τους» θα ευχαριστήσει και τους  ξένους επιβάτες που επισκέφθηκαν την Κύπρο, οι οποίοι θα απολαύσουν ξεχωριστά κυπριακά εδέσματα διά χειρός του φιλόξενου κυπριακού λαού.

"ΘΑΡΡΟΣ" 12/09/2016

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου