Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016

Τριήμερο αθλητικού τουρισμού το «Navarino Challenge»

Η κορυφαία διοργάνωση αθλητικού τουρισμού ,το «Navarino Challenge» επιστρέφει σήμερα για 4η συνεχή χρονιά στη Μεσσηνία και την Costa Navarino. Από σήμερα έως και την Κυριακή το «Navarino Challenge» αναμένεται να κεντρίσει το ενδιαφέρον όλου του φίλαθλου κόσμου, που θα έχει την ευκαιρία να αθληθεί και να διασκεδάσει χωρίς ανταγωνισμό με περισσότερες από 15 δραστηριότητες (για όλη την οικογένεια), στην Πύλο και την Costa Navarino. 
Μια από τις δραστηριότητες που αναμένονται με τεράστιο ενδιαφέρον φέτος, είναι αυτή του golf που θα πραγματοποιηθεί για πρώτη χρονιά ως επίσημη αποκλειστική δραστηριότητα του «Navarino Challenge»! 
Η δραστηριότητα του golf θα έχει την υποστήριξη του Navarino Golf Academy και οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνατότητές τους την σήμερα Παρασκευή στις 17:30 και την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου στις 18:30, στο “The Dunes Course”, το πρώτο signature γήπεδο golf 18 οπών στην Ελλάδα.
Στα μυστικά της πιο δημοφιλούς κορεάτικης πολεμικής τέχνης, του TaeKwonDo, θα μυήσει τους συμμετέχοντες για ακόμα μια χρονιά ο δις Αργυρός Ολυμπιονίκης, Αλέξανδρος Νικολαΐδης. Το πρόγραμμα του «Navarino Challenge» περιλαμβάνει μαθήματα TaeKwonDo για μικρούς και μεγάλους σήμερα Παρασκευή και το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου στις 17:00, στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ των εγκαταστάσεων της Costa Navarino. Αύριο Σάββατο θα δώσει δυναμικό παρών και ο ΑΓΣ ταεκβοντό Καλαμάτας. Συγκεκριμένα θα συμμετάσχει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με 100 περίπου αθλητές 
Τους αθλητές θα συνοδεύσουν ο υπεύθυνος τμημάτων του συλλόγου και αντιπρόεδρος της ελληνικής ομοσπονδίας Γιώργος Παναγιωτόπουλος, η παγκόσμια πρωταθλήτρια Νίκη Αθανασοπούλου και η πρωταθλήτρια Ευρώπης Αναστασία Φωτάκη 
Σήμερα Παρασκευή στις 17:00 το απόγευμα θα διοργανωθεί σε συνεργασία με το Navarino Outdoors ποδηλατάδα στην Βοϊδοκοιλιά. Οι συμμετέχοντες θα απολαύσουν τις μαγικές εικόνες της Βοϊδοκοιλιάς, που έχει ανακηρυχτεί σε μία από τις καλύτερες παραλίες στον κόσμο, καθώς και τα πανέμορφα τοπία γύρω από τις εγκαταστάσεις της Costa Navarino. Το «Navarino Challenge» θα πραγματοποιηθεί Yπό την Aιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και του Τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας – Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου με την υποστήριξη της Costa Navarino και του The Westin Resort Costa Navarino και την στήριξη των Δήμων Πύλου-Νέστορος και Τριφυλίας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου