Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

Εθελοντές καθάρισαν το Διβάρι στη Γιάλοβα

Με ιδιαίτερο ενθουσιασμό κάτοικοι και επισκέπτες από την Πύλο, την Καλαμάτα και τις γύρω περιοχές ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για τον καθαρισμό που έγινε στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Γιορτής των πουλιών, την Κυριακή 2 Οκτωβρίου. 
Οπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, οργανώθηκε καθαρισμός της παραλίας του Διβαρίου από εθελοντές και φίλους της λιμνοθάλασσας της Γιάλοβας. Εκεί συλλέχθηκαν περισσότερες από 20 μεγάλες σακούλες απορριμμάτων. Στο τέλος του καθαρισμού όλοι οι συμμετέχοντες, καθώς και οι λουόμενοι που βρίσκονταν στην παραλία, εξέφρασαν την ικανοποίησή τους και την ελπίδα για ακόμη μεγαλύτερη συμμετοχή σε ανάλογες μελλοντικές πρωτοβουλίες. 

Οι συμμετέχοντες παράλληλα με τον καθαρισμό είχαν την ευκαιρία να περπατήσουν σε αυτό το όμορφο περιβάλλον που προσφέρει η λιμνοθάλασσα της Γιάλοβας και να παρατηρήσουν κάποια είδη πουλιών που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην περιοχή. 
Ο καθαρισμός της Λιμνοθάλασσας στη Γιάλοβα έγινε με την υποστήριξη του Ιδρύματος “Καπετάν Βασίλη” και του οργανισμού νεολαίας Κ.Α.ΝΕ. Για αντίστοιχες δράσεις και πληροφορίες σχετικά με τη Λιμνοθάλασσα στη Γιάλοβα μπορεί κανείς να επικοινωνεί με τον Διονύση Παπαδάτο στο τηλέφωνο 6986-689093. 

"ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" 04/10/2016

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου