Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΜΕΘΩΝΗΣ ΚΑΙ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ


Δυο νέα περιφερειακά ιατρεία εγκαινιάσθηκαν σήμερα στο Δήμο Πύλου-Νέστορος. Ο λόγος για τα Π.Ι Βλαχόπουλου Π.Ι Μεθώνης, έργα τα οποία είναι ενταγμένα στο ΠΕΠ Πελοποννήσου την προγραμματική περίοδο ΕΣΠΑ 2007-2013. Η ολοκλήρωση των νέων Περιφερειακών Ιατρείων έγινε στις αρχές του προηγούμενου μήνα και πλέον τα νέα ιατρεία στεγάζονται σε σύγχρονα κτήρια με καινούργιο ιατροτεχνολογικό και ξενοδοχειακό εξοπλισμό.

Τα εγκαίνια τέλεσαν ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, κ. Πέτρος Τατούλης, ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος, κ. Δημήτριος Καφαντάρης, ο Βουλευτής Μεσσηνίας, κ. Πέτρος Κωνσταντινέας και ο Υποδιοικητής της 6ης Δ.Υ.Π.Ε., κ. Μιλιτιάδης Ζαμπάρας, μαζί με τον τέως Δήμαρχο Μεθώνης κ. Μιχελή και τον τέως Δήμαρχο Παπαφλέσσα κ. Ψώνη. Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν επίσης η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Μεσσηνίας κ. Ελένη Αλειφέρη, Περιφερειακοί Σύμβουλοι, ο Διοικητής του Γ.Ν Μεσσηνίας, κ. Γιώργος Μπέζος και τα Τοπικά Συμβούλια.

Σε σχετική του δήλωση ο κ. Καφαντάρης ανέφερε : «Ευχαριστώ όλους όσους συνέβαλαν διαχρονικά, ώστε ο τόπος μας να αποκτήσει δύο σύγχρονες δομές πρωτοβάθμιας Υγείας. Ο Δήμος είναι και θα είναι αρωγός σε οτιδήποτε έχει να κάνει με την αναβάθμιση της παρεχόμενης φροντίδας πρωτοβάθμιας Υγείας. Για μας η Υγεία των πολιτών και οι συνθήκες περίθαλψης οι οποίες υπάρχουν στην περιοχή μας και η βελτίωση αυτών είναι προτεραιότητα μας».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου