Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

Το Δ.Σ. του Αγροτικού Συλλόγου Χανδρινού

Συγκροτήθηκε σε Σώμα το Δ.Σ. του Αγροτικού Συλλόγου Χανδρινού και περιφέρειας. Πρόεδρος Κώστας Ηλ. Αποστολόπουλος. Αντιπρόεδρος Γεώργιος Χ. Καραμπάτσος. Γραμματέας Ηλίας Γ. Δαρσακλής. Ταμίας Σπύρος Μ. Καραμπάτσος. Μέλη Αδάμ Ι. Καλλιανιώτης, Βασίλης Π. Κότσιρας, Παναγιώτης Χ. Λάππας, Αναστάσιος Π. Λύρας και Νίκος Π. Τσέκας. 
Στην Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Πελοποννήσου εξελέγησαν οι Κώστας Ηλ. Αποστολόπουλος, Ηλίας Γ. Δαρσακλής, Παναγιώτης Χ. Λάππας, Βασίλης Π. Κότσιρας, Σπύρος Μ. Καραμπάτσος, Γεώργιος Χ. Καραμπάτσος. 
Το νέο Δ.Σ. του του Αγροτικού Συλλόγου Χανδρινού και περιφέρειας καλεί τους συναδέλφους - αγρότες της περιοχής «να συνεχίσουμε ενωμένοι, μέσα από το σύλλογό μας, όπως κάναμε έως τώρα. Να παρεμβαίνουμε στα κοινά και να αναδεικνύουμε τα προβλήματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία. Να μην αφήσουμε το μέλλον μας στα χέρια κανενός άλλου. 
Ο μονόδρομος είναι η ανατροπή των μέτρων τα οποία εξανεμίζουν το εισόδημά μας κι οδηγούν χιλιάδες αγροτικά νοικοκυριά στη χρεοκοπία, στο ξεκλήρισμα και τη βαθιά φτώχεια, όπως είναι η αύξηση του ΦΠΑ για τα αγροτικά μέσα και εφόδια, αλλά και σε βασικά είδη κατανάλωσης, η υπερφορολόγηση του αγροτικού εισοδήματος και η προκαταβολή του φόρου της επόμενης χρονιάς, ο τριπλασιασμός των ασφαλιστικών εισφορών στον ΟΓΑ κ.λπ.».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου