Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

Πέταξε πέτρα σε καφενείο της Πύλου και κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας οδηγείται αύριο στον ανακριτή Καλαμάτας, με απόφαση του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου, ένας 43χρονος από την Πύλο, γιατί πέταξε μια μεγάλη και βαριά πέτρα στο τζάμι καφενείου που βρίσκεται στην πλατεία της πόλης και κινδύνεψαν οι θαμώνες. 
έγινε νωρίς το βράδυ της Δευτέρας και ο δράστης, ο οποίος φέρεται να είχε προηγούμενα με τους ιδιοκτήτες, σήκωσε την πέτρα και την εκσφενδόνισε στο παράθυρο. Το τζάμι έσπασε και κάποιοι θαμώνες γρατζουνίστηκαν επιπόλαια στα χέρια, αφού ευτυχώς η πέτρα σφήνωσε στο περβάζι και δεν κατέληξε σε κανένα κεφάλι.Πληροφορίες αναφέρουν ότι νωρίτερα έβρισε χυδαία το ζευγάρι των ιδιοκτητών -και δεν ήταν η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος τούς προκαλούσε φασαρίες. 

Παλαιότερα λέγεται ότι είχε "σπάσει" το αυτοκίνητό τους και πέταξε ένα μηχανάκι στη θάλασσα. Φασαρίες φέρεται να είχε προκαλέσει και σε άλλους καταστηματάρχες της Πύλου, ενώ οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως στο παρελθόν είχε βγάλει και μαχαίρι σε επαγγελματία. Μάλιστα, οι ιδιοκτήτες του καφενείου που ξέσπασε τη Δευτέρα την οργή του, του είχαν απαγορεύσει να πηγαίνει στο κατάστημά τους. Ετσι, μη μπορώντας να προστατευτούν με άλλον τρόπο, έκαναν μήνυση στον 43χρονο και αυτός συνελήφθη στα όρια του αυτοφώρου και οδηγήθηκε την Τρίτη στον εισαγγελέα Καλαμάτας. Αυτός τον παρέπεμψε για να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο, κατηγορούμενος για επικίνδυνη σωματική βλάβη, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και εξύβριση. Κι αφού έγινε η διαδικασία, το δικαστήριο αποφάσισε ότι ο κατηγορούμενος διέπραξε το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, οπότε διαβίβασε τη δικογραφία στον εισαγγελέα, προκειμένου να ασκηθεί ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας και να παραπεμφθεί στον ανακριτή. Σήμερα μάλιστα αναμένεται να καταθέσουν στον ανακριτή Καλαμάτας οι μάρτυρες που ήταν μπροστά στην επίθεση με την πέτρα, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει και βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας όπου φαίνεται ο κατηγορούμενος να την πετά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου