Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

Πρωταθλητής της Formula 1 αγοράζει βίλα στην Costa Navarino

Ο πρωταθλητής της Formula 1 Νίκο Ρόσμπεργκ σχεδιάζει να αγοράσει βίλα αξίας 10 εκατομμυρίων ευρώ στην Costa Navarino. 
Αυτό αναφέρει ρεπορτάζ του protothema.gr σύμφωνα με το όποιο Κώστας Μαστοράκης, διευθυντής επικοινωνίας της Nazionale Piloti F1 υποστηρίζει ότι , «ο Νίκο Ρόσμπεργκ έχει εκφράσει το ενδιαφέρον να αποκτήσει μια κατοικία στην “Costa Navarino”. Τα συμβόλαια θα υπογραφούν μετά τις γιορτές, ενώ το σύμφωνο εμπιστευτικότητας δεν μας επιτρέπει να πούμε περισσότερα.

Η περιοχή τού αρέσει πάρα πολύ και τον βολεύει γιατί έχει και ένα μικρό παιδί. Πήρε μάλιστα πληροφορίες από τον Μάουρο Σέρα, πρώην πιλότο της F1, ο οποίος έρχεται κάθε χρόνο στην Ελλάδα».  Η βίλα που έχει επιλέξει ο 31χρονος πρώην οδηγός της F1 αγγίζει σε κόστος τα 10 εκατ. ευρώ και είναι έκτασης 800 τετραγωνικών μέτρων με πισίνα. Βρίσκεται στο Navarino Dunes με θέα το Ιόνιο πέλαγος, κοντά στην παραλία. Διαθέτει έξι υπνοδωμάτια, μεγάλη κουζίνα, μπάνιο με υδρομασάζ και μεγάλο σαλόνι με τζάκι.  Ο Νίκο Ρόσμπεργκ θα έχει στη διάθεσή του, εκτός από τα κορυφαία επαγγελματικά επίπεδα διαχείρισης και εξυπηρέτησης, το ευρύ φάσμα υπηρεσιών που διατίθενται στα ξενοδοχεία, γήπεδα γκολφ, βραβευμένο spa και όλες τις οικογενειακές παροχές. 
Η συγκεκριμένη επιλογή του παγκόσμιου πρωταθλητή της F1 δεν ήταν δύσκολη, αφού το εξαιρετικό κλίμα της περιοχής, με τις ηλιόλουστες ημέρες και τις ήπιες θερμοκρασίες, όπως και η εύκολη προσβασιμότητα καθιστούν αυτή την πολυτελή κατοικία ιδανικό καταφύγιο για διακοπές καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. “

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου