Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017

ΑΝΟΙΓΕΙ ΣΕ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ Η ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΣΕΖΟΝ 18 Φεβρουαρίου η πρώτη πτήση για Ντίσελντορφ

Δύο γερμανικές πόλεις τον Φεβρουάριο -το Ντίσελντορφ και το Μόναχο-, και η Στοκχόλμη τον Μάρτιο, εγκαινιάζουν τη φετινή τακτική αεροπορική σύνδεση της Καλαμάτας με ευρωπαϊκούς προορισμούς, μέσω της Aegean. 
Ειδικότερα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες της «Ε», το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου ξεκινά η φετινή αεροπορική τακτική σύνδεση της Καλαμάτας με πόλεις του εξωτερικού, με την πτήση της Aegean, η οποία στις 10.30 το πρωί θα αναχωρήσει για Ντίσελντορφ. Η πτήση επιστροφής από τη γερμανική πόλη θα φθάσει στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα στις 5.15 το απόγευμα της ίδιας ημέρας. Το πρόγραμμα αυτό πτήσεων ισχύει για Φεβρουάριο και για Μάρτιο. 
Επίσης, η Aegean την επόμενη ημέρα, Κυριακή 19 Φεβρουαρίου ξεκινά και τις τακτικές πτήσεις της προς Μόναχο, με αναχώρηση από την Καλαμάτα επίσης στις 10.30 το πρωί, κάθε Κυριακή.
Η επιστροφή από την πρωτεύουσα της Βαυαρίας στον αερολιμένα «Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος» θα γίνει στις 4.05 το απόγευμα της ίδιας ημέρας. Το Σάββατο 4 Μαρτίου, εξ άλλου, είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσουν οι τακτικές πτήσεις της Aegean στη γραμμή Καλαμάτα - Στοκχόλμη. Η αναχώρηση από τη μεσσηνιακή πρωτεύουσα θα είναι στις 10.30 το πρωί και η επιστροφή σε αυτή στις 6.35 το απόγευμα. Παράλληλα, υπενθυμίζεται ότι, όπως έχει ανακοινωθεί από την British Airways, ο κρατικός αερομεταφορέας του Ηνωμένου Βασιλείου έχει αποφασίσει ότι φέτος θα παρατείνει τις πτήσεις του από το Χίθροου στην Καλαμάτα μέχρι και το τέλος του Οκτωβρίου. 
Τέλος, για το ίδιο δίμηνο, Φεβρουαρίου και Μαρτίου, συνεχίζονται και οι πτήσεις της Olympic Air που συνδέουν την Καλαμάτα με τη Θεσσαλονίκη, τρεις φορές την εβδομάδα. Οι πτήσεις αυτές πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα (άφιξη 7.15 μ.μ. απόγευμα, αναχώρηση 7.40 μ.μ.), Πέμπτη (άφιξη 10.35 π.μ. αναχώρηση 11 π.μ.) και Σάββατο (άφιξη 7.15 μ.μ. απόγευμα, αναχώρηση 7.40 μ.μ.). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου