Δήμος Πύλου - Νέστορος

Δήμος Πύλου - Νέστορος
TO portal ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΟΥ - ΝΕΣΤΟΡΟΣ

Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2017

Συνεχίζει να «ξεβράζει» χασίς η θάλασσα, αυτή τη φορά στην Κορώνη


Το τελευταίο διάστημα όλο και πιο έντονο είναι το φαινόμενο στις ακτές κυρίως του Ιονίου να φτάνουν συσκευασίες με χασίς.
Στις περισσότερες φορές αυτές είναι των 3 κιλών σε διάφανη συσκευασία, στη Μεσσηνία είναι η δεύτερη φορά που βρίσκεται κάτι τέτοιο αυτή τη φορά σε παραλία της Κορώνης.
Όπως όλα δείχνουν κάποιοι επιχείρησαν να ξεφορτώσουν μεγάλη ποσότητα χασίς μέσα από σκάφος.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της αστυνομίας
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για την ταυτοποίηση των κατόχων τους
Στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση των ναρκωτικών, εντοπίστηκε σε τοπική κοινότητα του Δήμου Πύλου- Νέστορος Μεσσηνίας, μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, πραγματοποιήθηκε χθες (11.2.2017) το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας και του Αστυνομικού Τμήματος Κορώνης, έρευνα σε παραθαλάσσια περιοχή τοπικής κοινότητας του Δήμου Πύλου- Νέστορος Μεσσηνίας, όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -3.353- γραμμαρίων.
Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, ενώ οι αστυνομικές έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό των κατόχων των ναρκωτικών ουσιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου