Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

Ξεκινά τη Δευτέρα ο... «πόλεμος» με τα κουνούπια

Από μεθαύριο Δευτέρα θα αναπτυχθούν πλήρως τα ψεκαστικά συνεργεία για την καταπολέμηση των κουνουπιών στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, στο πεδίο εφαρμογής φυσικού, περιαστικού, αγροτικού και αστικού συστήματος των Δήμων των πέντε Περιφερειακών Ενοτήτων. Αυτό ανακοινώθηκε σε συνέντευξη Τύπου, του αντιπεριφερειάρχη Υγείας Βασίλη Σιδέρη και του διευθυντή Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Βασίλη Διαμαντόπουλου. 
Για να διασφαλιστεί η αποτελεσματικότητα των ενεργειών για τη νέα χρονιά νωρίς την άνοιξη, πριν την έναρξη της δραστηριότητας των εντόμων, ανακοινώθηκε πως αποφασίστηκαν συγκεκριμένες δράσεις, όπως επικαιροποίηση των επιχειρησιακών χαρτών και η εκ νέου έρευνα για τυχόν νέες εστίες αναπαραγωγής κουνουπιών στο σύνολο των Π.Ε. 
Στα πλαίσια του προγράμματος καταπολέμησης κουνουπιών, οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται στις τηλεφωνικές γραμμές: Γραμμή εξυπηρέτησης κοινού χωρίς χρέωση: 80011 2444244. Πελοπόννησος ΑΕ: Τηλ. 2710 557058, φαξ: 2710 557060. Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: kpelop@otenet.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου