Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

Χασίς και αρχαία σε σπίτι στην Κορώνη

Χασίς σε φούντα 889 γραμμαρίων, καθώς και αρχαία αντικείμενα βρήκαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας στο σπίτι ενός 48χρονου στην Κορώνη, και τον συνέλαβαν.
Η σύλληψή του έγινε σήμερα το πρωί, μετά από έρευνα στο σπίτι του, όπου αρχικά οι αστυνομικοί ανακάλυψαν δύο ανισοβαρείς ποσότητες χασίς σε φούντα μέσα σε νάιλον σακούλες.
Αλλωστε, στο σπίτι πήγαν μετά από την αξιοποίηση πληροφοριών ότι ο συλληφθείς -ο οποίος μάλιστα φέρεται ως άεργος- πουλάει χασίς. Οι αστυνομικοί στο πλαίσιο της έρευνας έψαξαν και μια αποθήκη, δίπλα από το σπίτι όπου μέσα βρήκαν: τμήμα πήλινου αμφορέα «λαιμός αμφορέα», 3 λαβές από αγγεία ύστερων ρωμαϊκών χρόνων, 4 όστρακα βυζαντινών χρόνων και 1 πώμα αγγείων νεότερων χρόνων, ενώ στο σπίτι βρήκαν ακόμα και κατάσχεσαν ποσότητα σπόρων χασίς συνολικού βάρους 7 γραμμαρίων, μια ζυγαριά ακριβείας και το κινητό τηλέφωνο του συλληφθέντα, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ναρκωτικά και περί προστασίας των αρχαιοτήτων και εν γένει της πολιτιστικής κληρονομιάς. Να σημειωθεί ότι τα αρχαία αντικείμενα τα έχει ήδη δει και εκτιμήσει αρχαιολόγος της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας Μεσσηνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου