Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

Οι αντιδήμαρχοι του Δήμου Πύλου - Νέστορος

Τους αντιδημάρχους για το υπόλοιπο της θητείας της δημοτικής αρχής ανακοίνωσε ο δήμαρχος Πύλου - Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης, προσδιορίζοντας σαφώς ότι η θητεία τους λήγει στις 31 Αυγούστου 2019. 
Ο Δ. Καφαντάρης κράτησε τον «βασικό κορμό», ανανεώνοντας στην ουσία τη θητεία των 4 από τους 6 αντιδημάρχους του δήμου. Ετσι παρέμειναν οι Παναγιώτης Πετρόπουλος ως αντιδήμαρχος Οικονομικών, Διοικητικής και Κοινωνικής Μέριμνας, Παναγιώτης Δαρσακλής ως αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής και Τεχνικών Υπηρεσιών και αρμόδιος για την Δ.Ε. Χιλιοχωρίων, Γιάννης Σαρδέλης ως αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης και Πελαγία Λευτάκη - Αρβανίτη ως αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής και αρμόδια για την Δ.Ε. Κορώνης. 
Νέοι αντιδήμαρχοι ορίστηκαν, ο Περικλής Κοντογόνης με αρμοδιότητες την καθημερινότητα και τη Συντήρηση Υποδομών και ο Νίκος Βάγγαλης με αρμοδιότητα την Δημοτική Ενότητα Παπαφλέσσα. 
Αναπληρωτής του δημάρχου είναι ο Π. Πετρόπουλος και στην περίπτωση απουσίας του ο Π. Δαρσακλής. Οι δύο απελθόντες αντιδήμαρχοι ορίστηκαν από τον Δ. Καφαντάρη ως εντεταλμένοι δημοτικοί σύμβουλοι, με θητεία ώς το τέλος Αυγούστου 2019, για τη Δ.Ε. Νέστορος ο Λεωνίδας Γαϊτάνης και για τη Δ.Ε. Μεθώνης ο Γιάννης Ρούσσος. 
Επίσης ορίστηκαν, ο Κωνσταντίνος Καλογερόπουλος ως εντεταλμένος σύμβουλος για την Δ.Ε. Πύλου και ο Γιώργος Μπαχούμας ως εντεταλμένος σύμβουλος με αρμοδιότητα το Γραφείο Παιδείας και Διά Βίου Μάθησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου