Δήμος Πύλου - Νέστορος

Δήμος Πύλου - Νέστορος
TO portal ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΟΥ - ΝΕΣΤΟΡΟΣ

Τρίτη, 16 Μαΐου 2017

Θεματικές ξεναγήσεις στην Αρχαία Μεσσήνη

Θεματικές ξεναγήσεις στον χώρο της Αρ- χαίας Μεσσήνης και στο μουσείο της διοργανώνει την Πέμπτη 18 Μαΐου η Εφορεία Αρχαιοτήτων Μεσσηνίας στο πλαίσιο της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων με τον τίτλο «Ο θάνατος του Φιλοποίμενα, του τελευταίου ηγέτη των Ελλήνων, στο θησαυροφυλάκιο της αρχαίας Μεσσήνης».
 Οι παραπάνω ξεναγήσεις απευθύνονται σε συλλόγους και ομάδες της Μεσσηνίας, αλλά και στο ευρύτερο κοινό. Οι ώρες ξενάγησης θα είναι: 11 - 12.30 π.μ. και 6 - 7.30 μ.μ. Η είσοδος είναι ελεύθερη. Κατά προτίμηση να γίνεται ηλεκτρονική ή τηλεφωνική δήλωση συμμετοχής συλλόγων ή ομάδων. 
Μουσείο Αρχαίας Μεσσήνης: 27240 51201 και 27210 63100, Σταμάτης Φριτζίλας - Εύη Λαμπροπούλου, efames@culture.gr. 
Στην ξενάγηση της Εφορείας Αρχαιοτήτων Μεσσηνίας θα συμμετάσχει η Ομάδα "Πάμε βόλτα", στο πλαίσιο της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων. 
Η ξενάγηση θα γίνει την Πέμπτη (6 - 7.30 μ.μ.) στον χώρο και στο μουσείο της Αρχαίας Μεσσήνης. Η είσοδος είναι ελεύθερη. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση, καλό θα ήταν να δηλώσει κανείς συμμετοχή. 
Η μετακίνηση θα γίνει με ΙΧ αυτοκίνητα. Για όσους δεν έχουν μεταφορικό μέσο, θα υπάρξει η δυνατότητα μεταφοράς από την Ομάδα.
 Η ώρα αναχώρησης έχει οριστεί στις 5 μ.μ. 
Για πληροφορίες: 6936-518550.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου