Δήμος Πύλου - Νέστορος

Δήμος Πύλου - Νέστορος
TO portal ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΟΥ - ΝΕΣΤΟΡΟΣ

Πέμπτη, 1 Ιουνίου 2017

Μεταπτυχιακές υποτροφίες από το Ιδρυμα «Ιωάννη Σ. Λάτση»

Με ανακοίνωσή του το Κοινωφελές Ιδρυμα «Ιωάννη Σ. Λάτση» ενημερώνει ότι προκήρυξε τις μεταπτυχιακές υποτροφίες για το ακαδημαϊκό έτος 2017- 2018. Συγκεκριμένα το Ιδρυμα προκηρύσσει τη χορήγηση 22 νέων υποτροφιών επιπέδου Master’s σε πανεπιστήμια της Ελλάδας και της Ευρώπης, με έναρξη το ακαδημαϊκό έτος 2017- 2018: 20 υποτροφίες για όλα τα επιστημονικά πεδία και 2 υποτροφίες για ναυτικές και ναυτιλιακές σπουδές, από το Πλωτό Μουσείο Νεράιδα. 
Βασικές προϋποθέσεις: α) Απολυτήριο από λύκειο στην Ελλάδα και πτυχίο από δημόσιο ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα της Ελλάδας ή ισότιμο του εξωτερικού. β) Μέσος όρος βαθμολογίας προπτυχιακού τίτλου σπουδών τουλάχιστον 8. γ) Ο τόπος σπουδών να είναι διαφορετικός από τον τόπο μόνιμης κατοικίας του υποψηφίου. δ) Τεκμηριωμένη οικονομική αδυναμία του υποψηφίου για την κάλυψη του κόστους σπουδών του. 
Οι αιτήσεις υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά και η προθεσμία υποβολής λήγει την Τετάρτη 7 Ιουνίου. Περισσότερες πληροφορίες για τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων και τους πλήρεις όρους και προϋποθέσεις του προγράμματος μεταπτυχιακών υποτροφιών είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του Ιδρύματος: www.latsis-foundation.org. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου