Τρίτη 1 Αυγούστου 2017

Η Μεσσηνιακή Αμφικτιονία τιμά τον Σάκη Θεοδωρόπουλο

Ο πρόεδρος της Εθνικής Λυρικής Σκηνής Σάκης Θεοδωρόπουλος είναι το τιμώμενο πρόσωπο στο 12ο τακτικό συνέδριο της Μεσσηνιακής Αμφικτιονίας, που διεξάγεται το ερχόμενο Σάββατο 5 Αυγούστου, στην Costa Navarino και αρχίζει στις 10 το πρωί. Νωρίτερα, στο πλαίσιο του συνεδρίου, θα μιλήσουν ο ακαδημαϊκός Μιχάλης Κοσμόπουλος με θέμα “Η Μεσσηνία στο αυριανό άγνωστο οικονομικό περιβάλλον” και ο πρέσβης επί τιμή Χρήστος Παναγόπουλος με θέμα “Αεροπορικές μεταφορές Μεσσηνίας: Προκλήσεις και ευκαιρίες - δυνατότητες - περιορισμοί”, ενώ θα προηγηθούν χαιρετισμοί από τον πρόεδρο και την συμπρόεδρο της Αμφικτιονίας, δήμαρχο Πύλου - Νέστορος Δημήτρη Καφαντάρη και αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Ελένη Αλειφέρη αντίστοιχα. 
Στη συνέχεια θα ακολουθήσει η γενική συνέλευση των μελών της Μεσσηνιακής Αμφικτιονίας, προκειμένου να αναδειχθεί η νέα της διοίκηση. 
Σε αυτή θα παρουσιαστούν προς έγκριση, ο οικονομικός απολογισμός από τον ταμία Ιωάννη Πράνταλο και τα πεπραγμένα του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου από τον γραμματέα Παναγιώτη Μπαζίγο και θα ακολουθήσει η ψηφοφορία για την ανάδειξη της νέας διοίκησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου