Σάββατο 26 Αυγούστου 2017

Μήνυμα Δημάρχου Πύλου - Νέστορος για επιτυχόντες σε ΑΕΙ και ΤΕΙ

Θερμά συγχαρητήρια στους επιτυχόντες των Πανελληνίων Εξετάσεων, οι οποίοι χάρη στη συστηματική προσπάθεια, την επιμέλεια και το οργανωμένο διάβασμα κατάφεραν να ανταμειφθούν , με την εισαγωγή τους στις σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Η είσοδος στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση είναι πράγματι σημαντική επιτυχία που επικυρώνει τους κόπους και τις θυσίες των μαθητών, των οικογενειών τους που στήριξαν τις προσπάθειές τους και φυσικά όλων των δασκάλων και καθηγητών για την άρτια εκπαιδευτική συμβολή σε αυτήν την επιτυχία.

Στους μαθητές, που δεν κατάφεραν να πετύχουν τους στόχους, θα ήθελα να τους θυμίσω ότι η επιτυχία στις πανελλαδικές εξετάσεις δεν εξασφαλίζει και την επιτυχία στην ζωή.
Κυνηγήστε τα όνειρά σας, εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητές σας, πιστέψτε στον εαυτό σας και σίγουρα θα διακριθείτε σε ότι στοχεύσετε.

Υποχρέωση της πολιτείας να κρατήσει τους νέους επιστήμονες, τα φωτεινά μυαλά, στον τόπο που γεννήθηκαν, δίνοντας τους τις ευκαιρίες που τους αξίζουν, ώστε να συμβάλλουν ουσιαστικά στην αναγέννηση και ανάπτυξη της χώρας μας .


Θερμές Ευχές για καλή σταδιοδρομία και ένα λαμπρό μέλλον!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου