Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

Κινητοποιήσεις στη Χώρα για τη λειτουργία της Πειραιώς

Κινητοποίηση υπάρχει στην περιοχή της Χώρας για την επικείμενη αλλαγή στο ωράριο του τοπικού υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς, το οποίο από τις αρχές Απριλίου θα λειτουργεί μόνο δύο ημέρες την εβδομάδα και συγκεκριμένα κάθε Τρίτη και Παρασκευή. 
Μετά από πρόσκληση του αναπληρωτή δημάρχου Πύλου - Νέστορος Παναγιώτη Πετρόπουλου, το βράδυ της Δευτέρας έγινε συγκέντρωση στο Πνευματικό Κέντρο Χώρας, ενώ χθες το πρωί ακολούθησε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς.
Εκεί επιδόθηκε επιστολή προς την διεύθυνση του υποκαταστήματος, στην οποία μεταξύ άλλων τονίζεται ότι σήμερα από τη λειτουργία του εξυπηρετούνται αρκετές ακόμα περιοχές - όπως Αμπελόφυτο, Φλεσσιάδα, Μεταξάδα, Παλαιό Λουτρό, Μυρσινοχώρι, Κορυφάσιο, Ρωμανού, Βλαχόπουλο, Μεταμόρφωση, Παπαφλέσσα, Μανιάκι, Μαργέλι, Μηλιώτη, Βλάσση και Μουζάκι. Σημειώνεται παράλληλα ότι το αμέσως κοντινότερο υποκατάστημα είναι σε απόσταση 20 χιλιομέτρων και ότι πολλοί εκ των κατοίκων των παραπάνω περιοχών δεν έχουν τη δυνατότητα να προχωρούν σε ηλεκτρονικές συναλλαγές, αλλά και ότι η ευρύτερη περιοχή αποτελεί σημαντικό πέρασμα τουριστών λόγω και των σημαντικών αρχαιολογικών χώρων. Η επιστολή κοινοποιήθηκε επίσης στον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών Γιώργο Κατρούγκαλο, που κατάγεται από την περιοχή, καθώς και στην κεντρική διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου