Δήμος Πύλου - Νέστορος

Δήμος Πύλου - Νέστορος
TO portal ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΟΥ - ΝΕΣΤΟΡΟΣ

Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2018

ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΕΡΓΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ
Τις συμβάσεις των έργων «Παρεμβάσεις επί των οδοστρωμάτων εντός οικισμού Δ.Κ Χώρας» έργο προϋπολογισμού 60.000 ευρώ καθώς και « Βελτίωση οδοποιίας Δ.Ε Χιλιοχωρίων – Δ.Ε Μεθώνης και Συντήρηση αθλητικών χώρων Δ.Ε Χιλιοχωρίων» έργο προϋπολογισμού 70.300 ευρώ, υπέγραψαν σήμερα το πρωί, ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος, κ. Δημήτριος Καφαντάρης και ο εργολάβος κ. Τζικάκης Ευστάθιος.

Με το δύο αυτά έργα, επιτυγχάνεται η ασφαλής διέλευση των οδηγών καθώς και η αναβάθμιση των αθλητικών χώρων, γεγονός που θα βελτιώσει την καθημερινότητα των πολιτών καθώς και των τουριστών μιας και αποτελούμε τουριστικά αναπτυσσόμενο δήμο.

Με αφορμή την υπογραφή της σύμβασης, ο κ. Καφαντάρης εξέφρασε την ικανοποίησή του, αναφέροντας: «Τα έργα των ασφαλτοστρώσεων στις Δημοτικές Ενότητες του δήμου μας, όπως και όλα τα έργα συντήρησης των αθλητικών χώρων που έχει ξεκινήσει να υλοποιεί ο Δήμος μας, είναι έργα μείζονος σημασίας τόσο για την καθημερινότητα των κατοίκων, όσο και για την τοπική οικονομία, μέσω της ενίσχυσης του τουρισμού στην περιοχή μας. Άλλωστε, είναι υποχρέωση μας να εξασφαλίζουμε την άμεση υλοποίηση των αιτημάτων των πολιτών.»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου