Σάββατο 12 Μαΐου 2018

Νέες βραβεύσεις για τα Navarino Residences


Τα Navarino Residences, η συλλογή πολυτελών ιδιωτικών κατοικιών προς πώληση στην Costa Navarino, έλαβαν πρόσφατα την πρώτη θέση στην κατηγορία «Best Luxury Development» των Home Overseas Russian Awards, ανάμεσα στα καλύτερα έργα από όλο τον κόσμο.
Έλαβαν, επίσης, τη διάκριση «Best Off-Plan Development in Greece» στα βραβεία, τα οποία απονεμήθηκαν για τέταρτη συνεχή χρονιά στη Μόσχα τον περασμένο μήνα, παρουσιάζοντας τα καλύτερα διεθνή έργα και γραφεία ακινήτων.
Από την άλλη πλευρά, για τρίτη συνεχή χρονιά, το Μουσείο Μπενάκη, η Costa Navarino και ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών ενώνουν τις δυνάμεις τους για την προβολή του ελληνικού πολιτισμού οργανώνοντας έκθεση και παράλληλες δράσεις, σε διάλογο με τις συλλογές του Μουσείου Μπενάκη.
Το εικονογραφικό έργο του Νίκου Χατζηκυριάκου-Γκίκα, ενός εκ των πιο σημαντικών Ελλήνων καλλιτεχνών του 20ού αιώνα, θα εκτίθεται από τις 26 Μαΐου έως το τέλος Νοεμβρίου στην Costa Navarino και από τις 11 Ιουνίου έως τις 31 Δεκεμβρίου στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.
Επιμελητές της έκθεσης είναι η Ιωάννα Μωραΐτη (επιμελήτρια του Αρχείου της Πινακοθήκης Γκίκα) και ο Κωνσταντίνος Παπαχρίστου (επιμελητής της Πινακοθήκης Γκίκα).
 
Γαστρονομικές αφίξεις 
Επίσης, το γευστικό ταξίδι στο Navarino Dunes της Costa Navarino εμπλουτίζεται με νέες αφίξεις στις αρχές Ιουνίου. Το εστιατόριο Perovino παρουσιάζει μια νέα γαστρονομική προσέγγιση, με πιάτα που μοιράζεται η παρέα, σε μοναδικούς συνδυασμούς που περιλαμβάνουν live cooking.
Με την καθοδήγηση του executive chef Άγγελου Καλλιντέρη και των συνεργατών του, του executive sous chef Γιώργο Κωστή και του executive pastry chef, Γιάννη Βλασίου, η ομάδα του Perovino θα υποδέχεται pop-up chefs μέσα στην καλοκαιρινή περίοδο, εμπλουτίζοντας το μενού με τις δικές τους προτάσεις. Μαζί θα αναδείξουν το δημιουργικό συνδυασμό των φρέσκων τοπικών υλών, με επιρροές από τη μεσογειακή κουζίνα.
 
Το Μάιο ξεκινά το KOOC - Taverna Secrets
Το KOOC - Taverna Secrets, με επικεφαλής τον πολυβραβευμένο σεφ Χρύσανθο Καραμολέγκο, παρουσιάζει μεστή μεσογειακή κουζίνα με επιρροές από Δύση και Ανατολή, αξιοποιώντας τοπικά προϊόντα κορυφαίας ποιότητας. Ο σεφ και η ομάδα του επαναπροσδιορίζουν τις ελληνικές- μεσογειακές γεύσεις και αναδεικνύουν την πλούσια γαστρονομική παράδοση στη σύγχρονη εποχή.
 
Fitness Boxing Weekend, 18-20 Μαΐου 
Ο κορυφαίος δάσκαλος Boxing Γρηγόρης Μάλλιος και η προπονητική ομάδα του θα σας μυήσουν στα μυστικά και τις τεχνικές του δυναμικού και εντυπωσιακού αθλήματος, το οποίο, εκτός από μια εξαιρετική μέθοδος εκγύμνασης για όλο το σώμα, αποτελεί και έναν ιδανικό τρόπο εκτόνωσης.
Το Fitness Boxing είναι μια νέα τάση παγκοσμίως, πρώτη στις προτιμήσεις όσων ασχολούνται με fitness, κατάλληλη για κάθε ηλικία. Πριν και μετά τα προπονητικά sessions, γυμναστείτε στο WestinWORKOUT® με μαθήματα Yoga, Pilates και Aquarobics, κάνετε το πρώτο σας μάθημα γκολφ στη Navarino Golf Academy ή απολαύστε μια signature ολεοθεραπεία® στο Anazoe Spa.
 
Η Costa Navarino υποψήφια στα World Travel Awards
Η Costa Navarino μετρά δύο υποψηφιότητες στα διεθνώς αναγνωρισμένα βραβεία World Travel Awards, στις κατηγορίες: Europe's Leading Tourism Development Project 2018 και Europe's Responsible Tourism Award 2018.
Ο διεθνής θεσμός που διεξάγεται για 25η χρονιά αναγνωρίζει τη δέσμευση της Costa Navarino στην αειφόρο τουριστική ανάπτυξη και την τοποθετεί ανάμεσα στα πιο σημαντικά τουριστικά projects ανά τον κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου