Κυριακή 3 Ιουνίου 2018

Ένας 10χρονος από την Κορώνη χρειάζεται την βοήθειά μας


Η ενημέρωση ήρθε σήμερα το πρωί στα γραφεία μας και αφού επικοινωνήσαμε με την Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση «Ένα Παιδί Μετράει τ’Άστρα» επιβεβαιώσαμε, ότι είναι αλήθεια: Ένα 10χρονο αγόρι από την Κορώνη Μεσσηνίας πάσχει από μία ανίατη ασθένεια που το έχει καθηλώσει στο κρεβάτι. Έχει, λοιπόν, άμεσα ανάγκη από ένα αναπηρικό αμαξίδιο, το υψηλό κόστος του οποίου δεν επιτρέπει στην οικογένειά του να πραγματοποιήσει αυτή την αγορά.
Λύση στο πρόβλημα αυτό υπάρχει για να δώσει η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση «Ένα Παιδί Μετράει τ’Άστρα», η οποία εστιάζει στις σύγχρονες κοινωνικές ανάγκες, δίνοντας παράλληλα έμφαση στην οικολογία και την περιβαλλοντική ισορροπία.
Ο οργανισμός αυτός αναλαμβάνει να συγκεντρώσει πλαστικά καπάκια από μπουκάλια, τα οποία στη συνέχεια θα δώσει για ανακύκλωση στο ειδικό εργοστάσιο και έτσι θα συγκεντρώσει χρήματα, για να μπορεί ο 10χρονος (και όποιος άλλος έχει ανάγκη) να αποκτήσει ένα αναπηρικό αμαξίδιο.
Αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά που το «Ένα Παιδί Μετράει τ’Άστρα» ανταποκρίνεται σε έναν τόσο σημαντικό σκοπό, αφού τον περασμένο Οκτώβριο, ένα παιδί από την Αρτέμιδα έλαβε με τον τρόπο αυτόν το δικό του αμαξίδιο (φωτο).
Αποδεικνύεται έτσι η ουσιαστική δουλειά της οργάνωσης, αλλά και το πόσο εύκολα μπορούμε όλοι μας να συμβάλλουμε για να κάνουμε τόσο πολύ καλύτερη τη ζωή ενός μικρού παιδιού που θα μπορούσε να… είναι το δικό μας.

Πώς θα βοηθήσουμε
Αφού συγκεντρώσουμε έναν γενναίο αριθμό από πλαστικά καπάκια, θα επικοινωνήσουμε με το «Ένα Παιδί Μετράει τ’Άστρα» στο τηλέφωνο 21 2105 7946 ή στο  info@looktothestars.gr, για να συνεννοηθούμε για την αποστολή τους.
infokids.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου