Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018

Διαμαρτυρίες για κλοπές στη Μεταμόρφωση Πυλίας

Διαμαρτυρίες από αγανακτισμένους κατοίκους της Μεταμόρφωσης Πυλίας δεχθήκαμε χθες, για συνεχείς κλοπές και δολιοφθορές στην περιοχή τους. 
Οπως μας είπαν, οι άνθρωποι εκεί βρίσκονται σε απόγνωση και νιώθουν απροστάτευτοι, καθώς συνεχίζονται οι κλοπές σε σπίτια και κτήματα, όπως και οι ζημιές - δολιοφθορές στις περιουσίες τους. 
Μας επεσήμαναν ότι κάποια από τα θύματα καταθέτουν μηνύσεις κατ’ αγνώστων, αλλά αρκετοί δεν πάνε καν να καταθέσουν, γιατί εκτιμούν ότι δεν πρόκειται να γίνει τίποτα. “Δεν πάει άλλο σε αυτό το χωριό, είναι ζούγκλα και κάτι παραπάνω. Κάτι πρέπει να γίνει”, τονίστηκε χαρακτηριστικά. Μας αναφέρθηκε, ακόμα, ότι σε αυτό το κλίμα εντάσσονται μεταξύ άλλων η... εκρίζωση ελιών και η πρόκληση πυρκαγιών. 
Κάτοικοι της Μεταμόρφωσης ζητούν την παρέμβαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μεσσηνίας, με περισσότερη αστυνόμευση και περιπολίες της ΟΠΚΕ, καθώς το Αστυνομικό Τμήμα Πύλου δεν έχει τη στελέχωση για θετικά αποτελέσματα. Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες μας, κάτοικοι ετοιμάζεται να προσφύγουν στον εισαγγελέα. 
Γ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου