Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018

Συνεχίζονται τα γυρίσματα του «Πέταξε τη φριτέζα» στη Μεσσηνία


Εντατικά είναι τα γυρίσματα που πραγματοποιούνται τις τελευταίες μέρες στην περιοχή μας για το νέο σίριαλ του Αντ1 «Πέταξε τη φριτέζα». Πρόκειται για το νέο σίριαλ του Γιάννη Μπέζου, που θα κάνει πρεμιέρα στις 24 Σεπτεμβρίου, ενώ μέχρι σήμερα αρκετές σκηνές έχουν γυριστεί στη Μεσσηνία και συγκεκριμένα σε Κορώνη και Καλαμάτα.
 
Σχετικά με το σίριαλ
Οι Γιάννης Μπέζος και Φάνης Μουρατίδης πρωταγωνιστούν στη νέα ξεκαρδιστική κωμωδία του ΑΝΤ1, «Πέτα τη Φριτέζα», η οποία έρχεται για να δείξει ότι οι ανθρώπινες σχέσεις, ο έρωτας και η οικογένεια είναι η πραγματική ευτυχία.
O ελληνικής καταγωγής Κίμωνας Ορλώφ (Φάνης Μουρατίδης), ένας διεθνούς φήμης σεφ και βραβευμένος με πολλά αστέρια Michelin, θα ανακαλύψει ότι πραγματικός του πατέρας δεν είναι ο άνδρας που τον μεγάλωσε, αλλά ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας, «Η Λαγουδέρα», η οποία βρίσκεται σε ένα γραφικό παραθαλάσσιο χωριό.
Ο Ανδρέας Μπασκιάς (Γιάννης Μπέζος) είναι ο ξεροκέφαλος αλλά καλόψυχος ιδιοκτήτης της «Λαγουδέρας», η οποία αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα και η ταβέρνα του κινδυνεύει να κλείσει. Τότε, εμφανίζεται ο Κίμωνας, αλλά δεν του αποκαλύπτει πως είναι γιος του…
Οι συγκρούσεις τους θα είναι μεγάλες και κάθε επεισόδιο… απολαυστικό!
 
Συντελεστές
Σκηνοθεσία: Ανδρέας Μορφονιός
Σενάριο: Γιώργος Κρητικός – Μάκης Πιτταράς
Εκτέλεση παραγωγής: J.K Productions
Πρωταγωνιστούν: Γιάννης Μπέζος, Φάνης Μουρατίδης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Τζένη Μπότση, Ελένη Ουζουνίδου, Νικολέτα Κοτσαηλίδου, Πηνελόπη Πλάκα, Ηλίας Μουλάς, Λεωνίδας Μαράκης, Παύλος Πιέρρος, Στέφανος Μουαγκιέ, Κυριάκος Σαλής, Νεφέλη Κουλούρη
Π.Μπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου