Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018

Ηλεκτρονική ενημέρωση από τους Φίλους Κάστρου Μεθώνη

Πέντε χρόνια συμπλήρωσε το Ενημερωτικό Δελτίο του Συλλόγου Φίλων Κάστρου Μεθώνης, το οποίο πρωτοεκδόθηκε ηλεκτρονικά τον Αύγουστο του 2013, όπως γνωστοποιεί με ανακοίνωσή του ο σύλλογος. 
Τα πρώτα 13 τεύχη αποτελούνται συνολικά από 264 σελίδες και έχουν ενταχθεί σε δύο τόμους. Ο 1ος τόμος αποτελείται από 8 τεύχη με συνολικά 138 σελίδες και ο 2ος τόμος από 5 τεύχη με 126 σελίδες συνολικά, προστίθεται στην ανακοίνωση, η οποία αναφέρει πως το νέο ενημερωτικό δελτίο -που έχει 24 σελίδες- θα ενταχθεί στον 3ο τόμο, ενώ παράλληλα “η ηλεκτρονική του έκδοση παίρνει επίσημο χαρακτήρα με την παραχώρηση από την Εθνική Βιβλιοθήκη αριθμού ISSN. Με αυτό τον αριθμό (ISSN 2653-8652) η ηλεκτρονική έκδοση θα καταχωριστεί στον Διεθνή Συλλογικό Κατάλογο Εκδόσεων σε Σειρές στο Παρίσι”. 
Στην ίδια ανακοίνωση προστίθεται επίσης ότι “μετά την ολοκλήρωση του ανασχεδιασμού της ιστοσελίδας του συλλόγου (www.methoni-castle.gr) όλα τα τεύχη του Ε.Δ. θα αναρτηθούν σε σχετικό φάκελο (...), σε μορφή PDF και εύχρηστο τρόπο αναζήτησης για τον επισκέπτη της ιστοσελίδας και θα είναι ελεύθερα προσβάσιμο για αποθήκευση και εκτύπωση”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου