Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018

Διαμαρτυρία από τα Παπούλια για έλλειψη πινακίδων

Για παντελή έλλειψη πινακίδων σήμανσης με την ονομασία του χωριού Παπούλια στον νέο δρόμο Σουληνάρι - Κορυφάσιο κάνει λόγο με ανακοίνωσή του ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παπουλαίων. 
Αναλυτικά επισημαίνουν: “Το πρόβλημα με τις πινακίδες σήμανσης στα μέρη μας είναι γνωστό. Σε ορισμένες περιπτώσεις κάποια χωριά εξαφανίζονται από αυτές, με αποτέλεσμα να δυσκολεύουν πολύ ντόπιους και επισκέπτες και δίδουν σίγουρα μια κακή εικόνα για τα χωριά μας. Αυτό συνέβη και στην περίπτωση του δικού μας χωριού. 
Στον καινούργιο δρόμο Σουληνάρι - Κορυφάσιο που δίνεται σε λίγες ημέρες στην κυκλοφορία στις διασταυρώσεις Βελισάρη και Γλυφάδας στις πινακίδες σήμανσης δεν υπάρχει το χωριό Παπούλια, ώστε να υποδεικνύει το δρόμο που οδηγεί στο χωριό μας. Κατά συνέπεια όσοι έρχονται από την Πύλο και τη Χώρα μέσω Κορυφασίου καθώς και όσοι έρχονται από Καλαμάτα και έχουν προορισμό τους τα Παπούλια, θα πρέπει να είναι εφοδιασμένοι με χάρτες και GPS, προκειμένου να εντοπίσουν το χωριό μας. Για τον παραπάνω λόγο σύσσωμο το χωριό μας διαμαρτύρεται έντονα σε κάθε αρμόδιο φορέα και απαιτεί την τοποθέτηση νέων πινακίδων σήμανσης που να αναφέρεται και το χωριό μας ή την άμεση διόρθωση των ήδη τοποθετημένων. Ας ελπίσουμε ότι μετά από αυτή την επιστολή διαμαρτυρίας οι αρμόδιοι θα ασχοληθούν άμεσα με το θέμα. Οποιοι και αν είναι αυτοί…”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου