Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2019

ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ “THE BEST DRONE VIDEOS OF THE WEEK 2018” Στην κορυφή του κόσμου το Kάστρο της Μεθώνης!

Στην κορυφή του κόσμου βρέθηκε το κάστρο της Μεθώνης μέσα από το βίντεο της ομάδας DroneGr, κατακτώντας την πρώτη θέση στον διεθνή διαγωνισμό "The Best Drone Videos of the Week 2018". 
Η εντυπωσιακή εναέρια λήψη κέρδισε την πρωτιά μετά από σχετική ψηφοφορία στο διαδίκτυο, η οποία ολοκληρώθηκε στις 31/12.
 
Για την τεράστια αυτή διάκριση οι δημιουργοί του βίντεο έκαναν την εξής ανάρτηση στο facebook: “Ο στόχος επετεύχθη! 11.500 άτομα από όλο τον κόσμο είδαν την ομορφιά του τόπου μας! Ενα μνημείο που στέκει αγέρωχο στο πέρασμα του χρόνου. Κάποτε, ένας μεγάλος στο χώρο του κινηματογράφου, μου είχε δώσει μια συμβουλή. Αυτό που θα κινηματογραφείς, να έχει κάτι να σου πει. Αυτό ήταν τελικά το κλειδί της απήχησης και της επιτυχίας που είχε το συγκεκριμένο εγχείρημα. Κάθε κύμα που το χτυπά, κάθε πέτρα του, κάθε πολεμίστρα του, έχει να σου πει και μια ιστορία. Η δική μας δουλειά ήταν εύκολη. Απλά καθίσαμε προσεκτικά και το ακούσαμε να μας τη διηγείται”. Κλείνοντας ευχαρίστησαν όλους όσους βοήθησαν και συμπαραστάθηκαν στην προσπάθεια. Ο Σύλλογος Φίλων Κάστρου Μεθώνης από την πλευρά του τονίζει: “Το βίντεο της κ. Θ. Δρακοπούλου κατέκτησε το πρώτο βραβείο. Πήρε 3.760 ψήφους και το είδαν 11.500 άτομα. Το βίντεο (Ιωάννινα & Πάπιγκο) ήταν πολύ πίσω (2.330 και 5.200 αντίστοιχα) και το τρίτο (Blown Away by the Air) ακόμα μακρύτερα (1.120 και 1420 αντίστοιχα). Αξίζουν πολλά μπράβο στη κ. Δρακοπούλου και τους συνεργάτες της. Ο Σύλλογoς βοήθησε την προώθηση της υποψήφιότητας του βίντεο και βρίσκεται σε επικοινωνία με την κ. Δρακοπούλου για την παραγωγή και άλλων βίντεο τα οποία θα αναδείξουν την ιστορία, τον πολιτισμό και το κάλλος της περιοχής. 
Η Μεθώνη έχει και πολλούς άλλους "κρυμμένους θησαυρούς" οι οποίοι περιμένουν τη σειρά τους”. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου