Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019

5 με 7 Απριλίου το 5ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ελαιολάδου & Επιτραπέζιας Ελιάς


Τρία σεμινάρια στις αρχές  Απριλίου
 
Στο πλαίσιο του 5ου Πανελληνίου Φεστιβάλ Ελαιολάδου & Επιτραπέζιας Ελιάς που θα πραγματοποιηθεί από 5 έως 7 Απριλίου στο συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου Elite, διοργανώνονται τρία σεμινάρια:
 
-ΣΑΒΒΑΤΟ 6/4, 16.30 – 20.30:
«Οδηγός για την προετοιμασία του ελαιώνα, της συλλογής των καρπών και τις ποιοτικής ελαιοποίησης, σύμφωνα με τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις»
Απευθύνεται σε: ελαιοκαλλιεργητές, ελαιοτριβείς
Εισηγητής: Βασίλης Φραντζολάς Food Policy M.Sc. - City University London, Olive Oil Taster - Quality Advisor
Κόστος συμμετοχής: 50 ευρώ
 
-ΚΥΡΙΑΚΗ 7/4, 12.30 - 1400
«Ευκαιρίες Δικτύωσης για τους επαγγελματίες του κλάδου ελαιοπαραγωγής. Επιχειρηματικές συναντήσεις στο εξωτερικό: Anuga, Free from functional food, Food Technologies Murcia). Προώθηση τεχνολογιών στο εξωτερικό (Enterprise Europe Network)
Διαδραστική Άσκηση: Πώς προετοιμάζομαι για μία επιτυχημένη επιχειρηματική συνάντηση με εταιρείες του εξωτερικού.
Απευθύνεται σε: ελαιοτριβείς, τυποποιητές, εξαγωγείς
Εισηγητής: Κατερίνα Παπαδούλη, σύμβουλος μεταφοράς τεχνογνωσίας στο «Δίκτυο Πράξη»
Κόστος συμμετοχής:  δωρεάν
 
-ΚΥΡΙΑΚΗ 7/4, 11.00 – 12.00        
«Διεθνή πρότυπα και εξαγωγές/διεθνείς αγορές βιολογικών προϊόντων»
Απευθύνεται σε: ελαιοτριβείς, τυποποιητές, εξαγωγείς
Εισηγητής: Δημήτρης Φενέκος, γεωπόνος, επιθεωρητής της ΔΗΩ
Κόστος συμμετοχής:  Δωρεάν
Θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης και στα τρία σεμινάρια.
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής έως 30/4:
τηλ. 27210 62151, Γιώτα Παπαγεωργοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου